SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

All Will Know - Contact (2012)

All Will Know - Contact
All Will Know
All Will Know logo
Alemania

Contact

Melodic Death Metal
Autoproducido
2012


Temes

01. The Weakest Spot 04:39
02. Static 04:20
03. Feeding The Aftermath 04:51
04. Rise And Fall Of … 00:53
05. A Dying Heart 03:36
06. How Far Would You Go? 04:59
07. Mental Takedown 03:36
08. Counting Stars 04:59
09. Devolution 04:50

Formació

Veus: Mo Stübig
Guturals: Steve KiAi
Guitarras: Jan Jansohn
Guitarras: Danny Seith
Teclats i electrònica: Felix Walzer
Bateria: Sebastian Kraus
Baix: Ivica Butina

Crítica

Ens arriba des d'Alemanya aquest grup anomenat All Will Know. Vam tenir l'oportunitat de conèixer i entrevistar el passat mes de novembre, quan van venir al nostre país en un concert que havia de ser doble, però que va haver de suspendre per un incendi i la corresponent desaparició de la sala.

A la primera escolta de l'àlbum i del grup, podem dir que contrasten dues cares, dues visions de la música, realment gairebé oposades. D'una banda disposen d'una veu melòdica, suau, comparable a la d'Peavy Wagner en els seus versió tranquil · la, teclats, pianos i amb un estil molt semblant a Rage en la seva etapa de Ghost o fins i tot un to que pot recordar al mestre Kai Hansen en comptades ocasions; davant un grup més agressiu, amb guturals forts, amb molta canya, sent alhora un grup de death, en majúscules.

Dels guturals s'encarrega Steve kiai. Són poderosos i potents i contrasten amb una fantàstica veu suaus que surt de les cordes de Mo

Jan Jansohn (Adorned Brood), és el creador d'aquesta banda sorgida de les cendres de Agathodaimon, quan Jan i Felix van sortir d'allà.

Comença l'àlbum amb The Weakest Spot. Un tema guitarrer, com tot l'àlbum, amb afinacions greus de cant net per distorsionat artificialment. Medi temps amb un petit acompanyament d'electrònica de fons i contrastos guturals en la tornada.

Ens mostren ja, d'entrada, molts dels registres i matisos que va a usar la banda al llarg del disc.

Avancem amb Static, un tema ràpid de riff agressiu, que ens incita a lliurar-nos al disc completament. La tornada, té una significativa reducció de tempo i ens lliura el primer record amb els també germans Rage.

Feeding the Aftermath, conté un riff més clàssic, però amb les greus afinacions que acompanyen la banda al llarg de tot el disc que li donen un toc molt elegant i actual. Comença el tema com en standby, amb una veu neta molt "Kai Hansen" que dóna pas de nou a un excel · lent contrast de tempos i de força amb la inclusió novament de guturals, que predominen en tot el disc en funció del tema que s'interpreti o bé perden protagonisme en altres. La tornada ens reembarca de nou en el Ghost de Rage.

El tema que procedeix és una intro instrumental que immediatament desemboca en una altra mostra de bon gust. Així Rise and Fall of ... dóna pas a Dying Heart. Els títols, ja marquen la passada i la transició que donen una a l'altra, sent l'última, un mig temps, greu com tots, amb una enganxosa melodia i sense oblidar els contrastos, que caracteritzen la banda, presents en tot moment.

El següent tema mereix una menció especial, ja que sent un disc bastant agressiu, sorprèn l'aparició d'una balada i més, sent aquesta elaborada, bonica i emotiva. Així How Far Would You Go? es converteix en un tema destacat en el disc, i en la qual evidentment manen les veus clares de Mo

Després d'aquesta pausa i respir de tranquil · litat, es reprèn la força i la contundència, multiplicada encara en Mental Takedown. Em recorda aquest tema a la meva banda favorita de death metall d'aquest país, Dulcamara, barrejant molta força, potència i agressivitat tant musical com vocalment (en aquest tema només hi ha guturals, per igualar la balada), però sense perdre en cap cas melodia, potser molt més marcada pels teclats i arranjaments d'electrònica.

La producció i l'enregistrament del disc, és espectacular, aconseguint un so molt net que permet gaudir i desgranar cada instrument, com s'aprecia en una altra font de contrastos com és Counting Stars

I finalitzem aquest excel · lent debut, que aconsello tant a aquells iniciats al death metall, com als amants dels contrastos, com és el meu cas, amb Devolution. Un tema eminentment gutural però enganchadizo, amb uns cors nets que ajuden a deixar un regust espectacular amb aquest disc.

Una banda que llanci un primer disc a Alemanya, si no compten amb un molt bon suport promocional, és difícil que arribi a les teves orelles, així que si confies en el meu criteri o ets afí als meus gustos, furga una mica i busca'ls perquè All Will Know, com el seu nom indica, apunten alt i tu tens l'oportunitat de ser dels primers a conèixer abans que ho facin tots!

Víc Salda
01/03/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.