SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Trilogy 666 - III (2016)

Trilogy 666 - III
Trilogy 666 logo
España

III

Heavy Metal
Altenwald Music
2016


Temes

1. Soy
2. Reina De La Noche
3. Odio
4. Mortem
5. Eskizofrenia
6. Condenados Al Olvido
7. Piensa En Mi
8. Buscando El Camino
9. Armagedón
10. Aleluyah
11. Kill By Death

Formació

Veu: Jose Juarez “Loki”
Guitarra: Carlos Pastrana
Guitarra: Rafa Medina
Baix: Charly Rivera
Bateria: Antonio Jiménez “Chino”

Crítica

Des de la ciutat de Còrdova ens arriba el nou treball de la banda Trilogy 666, una banda composta per músics més que veterans que beuen directament del llegat marcat per bandes com Iron Maiden, Barón Rojo o Judes Priest. Després d'haver editat un parell de donem de títol Cremant el passat (2003) i Nova Era (2004) i dos discos a l'esquena ens arriba III, un àlbum ple d'actitud i coherència que pretén posar l'Heavy Metal clàssic en el lloc que li correspon. Un disc de 11 temes de pur Heavy Metal.

"Soy" és el títol del tema encarregat d'obrir l'àlbum. Una cançó de so esmolat i tornada enganxosa. La tasca dels guitarristes Carlos Pastrana i Rafa Medina és més que notable, i és que es nota que aquests músics no són nous en el panorama de l'Heavy Metall patri. Un tema que ens recorda a bandes com Àngels de l'Infern, en gran mesura per la veu de José Juárez, transportant-nos a una època en què regnaven els pèls cardats i els pantalons ajustats. El segueix "Reina De la Noche". Una cançó que no m'ha arribat particularment. Amb un so massa retro no inventa res de nou. Sona massa als millors moments d'Obús, amb una lletra carregada de clixés en pla "noi buscant noia". Pel instrumental es mostra com una cançó de heavy metal molt ben construïda amb una bateria que et farà despertar a qualsevol ment adormida.

"Odio" és el tercer tall d'aquest àlbum. Una cançó que coqueteja amb el medi temps que no podia faltar en cap àlbum d'heavy metall clàssic de manual. Una cançó que a poc a poc va augmentant en intensitat, on destaca un interludi que dóna peu a un sol de guitarra ple de passió i energia. Una cançó molt recomanable. El segueix "Mortem", tema on les guitarres brillen creant una atmosfera fosca per a un tema que particularment, es em fa una mica llarg.

A "Eskizofrenia" podem escoltar una veritable mostra de com s'ha de fer una bona cançó de heavy metal clàssic de qualitat. Guitarres denses, una base rítmica eixordadora, un baix perfectament equalitzat i una tornada coreable al més pur estil Judes Priest. Únicament el sol de guitarra fa merèixer l'escolta. "Condenado al Olvido" és el sisè tall de l'àlbum i per a mi, comença el millor del disc. Una cançó on sobresurt un text sòlid i ben elaborat acompanyat per una mostra superba de true metall.

"Piensa En Mi" és la balada per antonomàsia de l'àlbum. Una cançó que fa a la tasca vocal, em recorda als millors moments de Leo Jiménez en els seus temps de Saratoga. El segueix "Buscando El Camino", una cançó d'estructura senzilla però molt enganxosa on destaca una bateria de cop sòlida.

"Armagedón", un tema que comença com una balada on poc a poc es va introduint un riff de guitarra tallant on la veu de José Juárez actua de manera més que notable. El segueix "Aleluyah" una cançó prescindible.

Per acabar res més ni menys que una versió en castellà del clàssic "Kill By Death" dels mítics Motorhead, tot un tribut al desaparegut Lemmy.

Trilogy 666 ens porta en aquest III un veritable exercici d'Heavy Metal sense cap tipus de complexos fent honor al so llaurat per bandes internacionals com Manowar o Iron Maiden i bandes nacionals com Obús i Àngels de l'Infern, posant en valor la dècada dels anys 80 del segle passat com un lloc emotiu en el musical que des de la pròpia banda estan disposats a revaloritzar. I és que el seu punt fort, és alhora la seva debilitat. Un àlbum carregat de clixés d'una altra època que traspua en cada porus d'aquest àlbum una aroma ranci d'un temps passat, que al meu entendre, no sempre va ser millor. Un àlbum per veritables amants de bandes com les ja citades, però que sincerament no presenta res diferent ni nou. Només per seguidors molt ferris de l'autodenominat True Metal.

ZorroLoko
17/07/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.