SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Eden Lost - Breaking The Silence (2012)

Eden Lost - Breaking The Silence
Eden Lost logo
España

Breaking The Silence

Hard Rock
Vaso Music
2012


Temes

1. Starting Again
2. Gotta Be together
3. Breaking the silence
4. Feel Free
5. Hard To Believe
6. Ready to rock
7. March The 11th
8. Locked In Your Heart
9. Only Lies
10. No More Sorrows
11. Sun Keep Shinning
12. Times Are Changing

Formació

Veus: Ignacio Prieto
Guitarra: Javier Nieto
Guitarra: Jesús Laso
Baix: Santi Hernández
Bateria: Jorge de la Cuerda
Teclats: Javier Gallego

Crítica

Ja ha passat força temps des del seu primer treball, però l'espera ha valgut la pena.

Els madrilenys Eeden Lost ens delecten amb un disc força complet amb 12 temes, ple de matisos, que va guanyant amb les successives escoltes.

Amb una producció prou correcta, en què destaquen sobre manera el treball de les guitarres, a l'hora de crear riffs, melodies i sols. El bon suport dels teclats també és destacable, així com la veu, encara que crec que té molt més recorregut del que demostra en el disc, deixa anar el fre de mà .... L'únic però, si es pot posar algun, que m'agradaria més presència de la bateria, pel meu gust queda una mica per darrere de la resta.

La presentació del CD, és senzilla, llibret de 8 pàgines en B / N, així com la portada i contraportada.

1. - Starting Again. El comenci del disc és eixordador amb la bateria i les dues guitarres. És un tema que no et dóna respir i t'atrapa sense remei. Petit aturada a meitat del tema, amb melodia de guitarra per tornar a la canya del principi. Gran tema, bona arrencada del disc.

2. - Gotta Be together. Bon riff de comenci, i un ritme pesat i efectiu, per arribar fins la tornada, amb la part final amb el sol de guitarra.

3. - Breaking the silence. Dels millors ritmes de guitarra i melodia del disc, amb part tranquil · la a la tornada. Segona part del tema amb volta a la canya del principi, sol de guitarra, amb la tornada acabant el tema.

4. - Feel Free. Riff de guitarra cru i directe, addictiu, ben recolzat pel contundent baix.

5.-Hard To Believe. Balada hard rokera d'alta escola, amb bastants parts, amb temps per a curts solos de guitarra, ritmes de guitarra acústica, que mantenen l'atenció del tema tot el temps, i desemobocan en un final bonic bonic.

6. - Ready to rock. Un riff poderós de guitarra dóna caràcter a tot el tema, molt en l'ona aerosmith, tot el tema. El sol de guitarra i el tema, et deixen amb la mel als llavis.

7. - Març The 11th. Tema que parla del tristament esdevingut 11M, tema cru i directe, amb molt bon suport dels teclats durant tot el tema.

8. - Locked In Your Heart. Una melodia de teclat i guitarra, van introduint-nos en la atomósfera del tema, en què també podem degustar un fons d'harmònics, encara que en general el tema queda una mica fluix.

9. - Only Lies. Després de dos temes tranquils reprenem més canya. Amb més presència del teclat a la melodia, i una tornada addictiu, caient en les urpes sense remissió. Es fa curt el tema.

10. - No More Sorrows. Riff doblegat de guitarres, i el teclat per sota, que no donen respir fins la tornada, un petit sol, per tornar al riff del principi, la part final decau una mica, fins arribar de nou al sol. Queda un pel lineal en general.

11. - Sun Keep Shinning. Comenceu amb sol de guitarra, fins l'estrofa, bona base rítmica tot el tema. Bon tema en línies generals.

12. - Times Are Changing. Comenceu del tema amb la veu a pèl, acompanyat només del teclat, que després són acompanyades per unes boniques melodies de les guitarres. El tema s'escalfa a meitat, i va pujant en intensitat, per tornar a la tranquil · litat, tancant el disc, amb una bonica melodia de teclats i veu.

Javier Casal
22/03/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.