SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Última Frontera - Lo que el corazón grita (2017)

Última Frontera - Lo que el corazón grita
Última Frontera logo
España

Lo que el corazón grita

Hard Rock
Rock CD Records
2017


Temes

1. Revoluciones.
2. La Parte Oscura De Ti.
3. La Llama.
4. Instinto Animal.
5. La Rueda.
6. Al Lado De Su Silencio.
7. S.O.S.
8. Lobo De Mar.
9. Refugiado.
10. Héroe Desconocido.

Formació

Veu i guitarra: Alex Huerta
Guitarra: Jonathan Jiménez
Baix: Alberto Pérez
Bateria: Álvaro Asenjo

Crítica

Des de La Rioja ens arriba Lo que el corazón grita, el segon treball de la jove banda Última Frontera. Una banda emergent d'Hard Rock honest i contundent, cantat en castellà, que sap combinar a la perfecció el seu estil únic, construït a través de molta coherència, amb elements de l'Heavy Metall Clàssic i el Rock Urbà. Una banda sense gaires floritures, sense ornaments ni artificis, un so cru que va directe al coll. Un disc compost per deu talls de rock directe que acompanya unes lletres treballades de tornades corejables.

Revoluciones és el tema que obre aquest disc. Un tema on la guitarra és la gran protagonista, acompanyada per una base rítmica sòlida i amb gran efectivitat. Una cançó que beu directament de bandes com La Fuga o Platero y Tu. El segueix La Parte Oscura De Ti, cançó que segueix amb el marcat en el tema anterior. Actitud a dojo, i una mica més d'energia que fa que ens anem enganxant al disc una mica més si cap. Una cançó enganxosa, que segur que no defrauda en cadascun dels seus directes.

El tercer tall d'aquest àlbum es titula La Llama, cançó on la banda treu a la llum tots els recursos propis de l'Hard Rock més enganxós dominen per construir una cançó que, tot i ser una mica menys enèrgica que les escoltades fins ara, omplen de presència el disc . Una cançó molt recomanable. L'actitud més macarra d'aquests Rioja ve amb el tema Instinto Animal. Una cançó crua i plena d'actitud a través d'un riff de guitarra que bé podria haver format part de la discografia dels australians Airbourne. Una lletra ben construïda acompanya la melodia, ens recorda lletres de bandes mítiques com Thin Lizzy.

A l'equador d'aquest àlbum ens trobem el tema La Rueda. Un dels temes més atrevits del disc. Una cançó on la banda aposta per un Hard Rock més modern. Sorprèn la veu d'Alex Horta, aportant una profunditat al tema digne de menció. Del millor de tot el disc. El segueix Al Lado de su Silencio una cançó més intimista, la balada que no podia faltar en aquest àlbum. Una cançó pausada on un pi ens acompanya en la primera meitat del tema, i on a poc a poc va augmentant en intensitat, sense perdre aquest caràcter introvertit.

S.O.S. és un petit passatge de caràcter èpic que dura tot just quaranta segons i que ens dóna peu al tema Lobo De Mar, un tema ple d'actitud. Hard Rock a dojo, una cançó plena de xuleria i actitud. Destaca el sol de guitarra ple de passió, cru i directe. El segueix Refugiado, cançó dinàmica i fresca que farà que se't quedi gravada en la memòria durant una estona. La lletra d'aquesta cançó parla d'aquesta trista realitat que obliga a tantes persones a deixar la seva llar buscant una vida digna. Per tancar l'àlbum Ultima Frontera ens presenta Heroe Desconocido un tema dens i pesat de base rítmica crua, un tancament perfecte parell tot disc molt intens.

Lo que el corazón grita és un àlbum que guanya en cada escolta, sobretot, la segona meitat de l'àlbum, al meu entendre, de molta més qualitat que la primera part. I és que Última Frontera demostra guanyar amb el pas del temps, consolidant com una banda plena d'actitud i amb les idees molt clares. Un disc de Hard Rock i Rock Urbà molt recomanable, personalment, del millor que he escoltat darrerament.

ZorroLoko
07/08/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.