SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Scarlett Animal - Instinto (2017)

Scarlett Animal - Instinto
Scarlett Animal logo
España

Instinto

Hard Rock / Heavy Metal
Maldito Records
2017


Temes

1. Opening
2. Fiesta Animal
3. Ídolos
4. Ven
5. Evolución
6. Dulce Castigo
7. Leyenda
8. Al límite
9. Animal
10. El último adiós
11. Instinto

Formació

Guitarra: Víctor de Andrés
Veu: Rown Houland
Bateria: Matt de Vallejo
Baix: Andoni Bassman

Crítica

Víctor de Andrés, guitarrista de Zenòbia, s'ha convertit en un personatge amb valor propi dins el panorama del heavy metal espanyol, un personatge al qual se l'estima o se l'odia, no suscita terme mig, però, posseeix una creativitat fora de el normal, i infatigable en el seu afany per trobar nous sons que explorar, ha creat aquest projecte amb personalitat pròpia i de nom Scarlett Animal costat de membres de bandes com Coilbox i els músics Matt Vallejo i Andoni Bassman.

Scarlett Animal obren aquest disc de títol Instint amb la pista "Opening", una intro de tot just mig minut que sona a banda sonora d'una pel·lícula Anime. El segueix "Fiesta Animal", una cançó ràpida i fresca plena d'actitud que navega entre el hard rock i el Sleazy, ens recorda a bandes com Rev Theory o Velvet Revolver. Un riff enganxós i ple d'energia ens arrossega al llarg del tema. Brutal. El segueix Idolos. El tercer tall de l'àlbum comença amb un riff esquinçat al que acompanya una línia vocal que beu directament del metall més modern. Un tema de rock fosc i dens amb influències del metall industrial de bandes com Nine Inch Nails. Un disc que no fa més que créixer en qualitat.

El quart tall de l'àlbum es titula "Ven". Un tema de metall cru i ple de dinamisme, de riff hipnòtic i base rítmica sòlida i pesada. Ens recorda lleugerament a bandes com Hamlet. Destaca el sol de guitarra de Víctor d'Andrés, pura pirotècnia. El segueix "Evolución", un tema breu de gran intensitat. La banda segueix apostant per les atmosferes denses i fosques sense perdre gens de la xuleria pròpia del Hard Rock més macarra. Destaquen els teclats aportant aquest matís gòtic a la composició.

A meitat de l'àlbum la banda ens regala una versió, en aquesta ocasió una cançó de Los Suaves, el clàssic "Dulce Castigo", un tema que la banda sap portar-se perfectament al seu terreny. Actitud i decibels. Un tema que en aquesta versió, encaixa a la perfecció al costat del compost per Scarlett Animal.

"Leyenda" és el setè tall de l'àlbum. Una cançó de Hard Rock que destil·la sabor anyenc. Un tema que ens recorda al tema Festa Animal d'aquest mateix treball. Un tema molt coherent amb el so llaurat per la banda. El segueix "Al límite", una cançó ràpida i molt enganxosa. El riff de guitarra és del millor de l'àlbum. Una cançó plena d'actitud i ràbia.

"Animal" és el novè tall de l'àlbum, un tema més pausat que els anteriors però que no perd part de l'essència de Scarlett Animal. A destacar el sol de guitarra amb clares influències del Power Metall, digne de ser escoltat. El segueix "El Último Adiós", cançó emotiva i plena de sentiment. La base rítmica elabora un paper superb a través d'un dels millors temes de tot el disc. L'àlbum el tanca Instint, una peça instrumental que reprèn la melodia que obria aquest disc, en una altra evidència clara de coherència.

Víctor de Andrés i els seus ens porten amb Scarlett Animal una mostra de com fer Hard Rock carregat d'actitud i amb una qualitat clarament per sobre de la mitjana. Un disc coherent i ple de xuleria és el que aquests músics han creat en aquest àlbum. Una banda de la qual esperem no sigui únicament un projecte paral·lel, i que puguem estar veient pròximament en directe. Un disc fresc i divertit. Molt recomanable.

ZorroLoko
09/08/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.