SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Vhäldemar - Old King´s Visions (2017)

Vhäldemar - Old King´s Visions
Vhäldemar logo
España

Old King´s Visions (EP)

Power / Heavy Metal
Fighter Rec.
2017


Temes

1. 1366 (Old King's Visions Pt. V)
2. I Will Stand Forever
3. Intro
4. Howling at the Moon
5. Gorgar (Helloween cover)

Formació

Veu: Carlos Escudero
Guitarra: Pedro J. Monge
Baix: Adolfo Wb
Bateria : Gonzalo "Gontzal" García
Teclats: Jonkol Tera

Crítica

Vhäldemar després d'una dilatada trajectòria ens presenta un breu treball de títol Old King 's Visions, un EP de curta durada capaç de recollir tota la identitat musical d'aquesta banda de Heavy Metal.

L'EP arrenca amb 1366 (Old King 's Visions Pt. V), quatre minuts que desborden energia i potència. Un riff trasbalsat de Pedro J. Monge donen pas a les veus de Carlos Escudero, una veu en plena forma. Un tema que mostra l'estat de forma d'una banda on cada instrument té la seva parcel·la de protagonisme. Superb, la millor manera possible de començar aquest EP.

El segueix I Will Stand Forever, cançó on Vhäldemar dóna un gir en el seu estil, presentant-nos un tema que ens recorda al Hard Rock de la dècada dels 80. Un riff de guitarra rude de mans de Pedro J. Monge ens recorda inevitablement a Mick Mars, i les millors composicions exportades des del Sunset Strip.

La tercera pista d'Old King Visions és un petit passatge de poc més de mig minut de durada. Una pista on el teclat de Jonkol Tera ens introdueix en el següent tema. Howling at the Moon, el tema per excel·lència d'aquest treball, una pista que ens transporta a treballs anteriors de Vhäldema. Un tema de Power Metall ple d'actitud, energia i virtuosisme per a una cançó que aquesta cuidada al detall. Pedro J. Monge destaca en les guitarres acompanyant un Gonzalo "Gontzal" García desbocat després dels pegats. Una cançó que no defrauda. Tancant aquest EP Vhäldemar ens regala Gorgar, una versió de la banda alemanya Helloween. Una versió que no enganya, digna versió que respecta a l'original sense que per això Vhäldemar perdin energia ni ràbia.

Vhäldemar ens porta amb Old King Visions un EP carregat d'energia i actitud demostrant un nivell compositiu per sobre de la mitjana, aportant al gènere una qualitat rara que tristament, cada vegada es veu menys. No obstant això, és un EP que se'ns fa curt, tres temes propis, un petit interludi i una versió. Un EP que no deixa de ser un petit "aperitiu" del que Vhäldemar és capaç de mostrar.

ZorroLoko
28/08/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.