SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Ferrymen - The Ferrymen (2017)

The Ferrymen - The Ferrymen
The Ferrymen logo
Suecia

The Ferrymen

Power / Heavy Metal
Frontiers Music srl
2017


Temes

1. End Of The Road
2. Ferryman
3. Fool You All
4. Still Standing Up
5. Cry Wolf
6. One Heart
7. Darkest Hour
8. How The Story Ends
9. Enter Your Dream
10. Eyes On The Sky
11. Eternal Night
12. Welcome To My Show
13. One Heart (Acoustic Version)

Formació

Veu: Ronnie Romero
Guitarra, baix i teclats: Magnus Karlsson
Bateria: Mike Terrana

Crítica

The Ferrymen, el supergrup format per grans músics de l'escena com són Ronnie Romero (Rainbow, Lords of Black), Magnus Karlsson (Primal Fear, Allen / Lande) i Mike Terrana (Rage, Avalanch) presenten el seu primer disc com a conjunt. Un àlbum homònim que mostra com s'ha d'executar un bon àlbum de Heavy Metal Melòdic. Un àlbum ple d'energia que resultés d'escolta indispensable per a qualsevol amant del gènere.

L'àlbum arrenca amb "End Of The Road" una cançó èpica que no obvia les seves herències del Power Metall europeu. Una cançó que comença pausada, guiada per un teclat superb que deixa pas a una banda que sap executar a la perfecció un Heavy Metal Melòdic de primer nivell. El segueix "Ferryman", tema on podem escoltar un Mike Terrana en perfecte estat de forma. Una cançó més densa que l'anterior, teixint una atmosfera fosca. Destaca a més, el sol de guitarra executat per Magnus Karlsson. Un sol de guitarra que equilibra a la perfecció el virtuosisme amb la passió.

El tercer tall de l'àlbum es titula "Fool You All", una cançó enèrgica i plena de ràbia on el riff principal està carregat d'actitud. Una cançó on la veu de Ronnie Romero protagonitza un seguit d'harmonies vocals capaços de mantenir-te en suspens al llarg de tot el tema. Del millor de l'àlbum. "Still Standing Up" és el quart tall de l'àlbum. Un tema que arrenca amb un so atmosfèric que aporta un clima èpic a la composició. Després d'un minut de clima pausat, The Ferrymen deslliguen un huracà de Power Metall carregat de melodia. Una tornada enganxosa caracteritza aquesta cançó on Romero demostra tenir un nivell per sobre de la mitjana

A "Cry Wolf", The Ferrymen tornen a posar en valor la importància d'una tornada ben elaborat. Una composició on la banda sap articular a la perfecció riffs enèrgics i agressius amb una tornada coreable, idoni per al directe. Una cançó perfecta per a un àlbum que sembla guanyar acord avances en la seva escolta. "One Heart" és la Power Ballad que no podia faltar. Un tema delicat i emotiu, on una guitarra acústica condueix a l'oient a través d'una cançó de grans harmonies.

El setè tall de l'àlbum es titula "The Darkest Hour". Un tema dur de Heavy Metal Melòdic que no dubta a coquetejar amb el Hard Rock més macarra, una cosa que es percep clarament en el riff principal. Una cançó en la que potser li falli el sol de guitarra, mancat d'energia i actitud. Una cosa que potser he estranyat en un tema com aquest.

Amb "How The Story Ends" la banda torna a posar en valor les seves influències. Una cançó de Power Metall de gran impacte. Una cançó que lleugerament m'ha recordat als germans Blind Guardian, i que personalment m'ha semblat del millor d'aquest àlbum. El segueix "Enter Your Dream" un tema que arrenca al més pur estil Gothic Metall. Un teclat capaç de deixar una gran empremta en l'oient acompanya la bateria de Mike Terrana. Magnus Karlsson elabora un sol de guitarra ple d'actitud i tecnicisme de gran nivell, digne de ser escoltat.

"Eyes On The Sky" és el desè tall de l'àlbum. Un tema ràpid i molt enèrgic, seguint la línia marcada pels temes escoltats fins ara. I és que The Ferrymen sembla haver creat unes característiques pròpies en el seu so tot i les influències clarament visibles en les seves composicions. "Eternal Night" és una altra power ballad on el teclat construeix una melodia acurada i emotiva, moment en què Romero és capaç de demostrar, una vegada mes, la versatilitat que com a músic posseeix.

"Welcome To My Show" és probablement, la cançó més enèrgica de l'àlbum. Una cançó que bé podria haver obert el disc, tant per la seva energia com per la lletra de la mateixa. Tancant aquest disc ens trobem un bonus track. La versió en acústic de "One Heart". Una versió endolcida de la ja de per si emotiva cançó original.

El supergrup The Ferrymen demostra a través d'aquest àlbum homònim el bagatge d'aquests tres músics àmpliament experimentats, creant un àlbum de Metall Melòdic ple d'influències alhora que manté una essència pròpia construïda a través de grans composicions per aquests tres músics. Un disc molt recomanable.

ZorroLoko
12/09/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.