SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Barbara Black - Spiritual Rock (2016)

Barbara Black - Spiritual Rock
Barbara Black logo
España

Spiritual Rock

Hard Rock
Rock Estatal Records
2016


Temes

1. Shiva
2. Southern Soul
3. Alabama Rose
4. Black Snakes
5. Heaven´s Paradise

Formació

Veu: Barbara Black
Bateria: Nitro Destruction
Guitarra: Javier Peláez
Teclat: Gabriel Martínez
Baix: Diego Jiménez
Cors: Esther Mazzadonia

Crítica

Barbara Black no és nova en això del rock and roll. La seva carrera es pot remuntar anys enrere participant en diversos projectes, amb més o menys fortuna, que d'una manera o altra han forjat el projecte que ara es porta entre mans. Aquest anar i venir a través de diversos projectes ha fet que Barbara Black decideixi continuar el seu camí en un nou projecte sota el seu propi nom. Un projecte en solitari que fusiona l'hard rock amb el soul i el gospel i que queda patentin en el seu primer EP, una carta de presentació a través de cinc de temes de tot el potencial d'aquesta versàtil artista.

Un teclat delicat obre aquest EP. Shiva és el títol de la cançó. Un tema cura i suau, d'harmonies vocals superbes. Una cançó que a poc a poc va augmentant en intensitat. Una cançó que transmet molta passió però que es manté lineal al llarg dels seus gairebé cinc minuts de durada. El segueix Southern Soul. Una cançó més crua que l'anterior, on una guitarra esquinçada condueix un riff ple de caràcter. La tasca de la base rítmica és excel·lent, construint una melodia rude, amb molta actitud, que beu directament del Southern Metall, cosa que podíem intuir del seu títol, però que no ens atrevíem a confirmar. Del millor de l'EP.

Alabama Rose és el tercer tall d'aquest EP. Moment en què tornen les harmonies vocals cuidades i les melodies pausades. Melodies carregades d'una emotivitat palpable. Una cançó on predominen les guitarres acústiques, executades de manera precisa, juntament amb una secció de percussió acurada. Una cançó de fàcil escolta, d'estructura pop però molt interessant d'escoltar. El segueix Black Snakes, cançó que dóna continuïtat al tema anterior. Melodies cuidades on Bàrbara Black destaca de manera indiscutible com una vocalista supèrbia. Sobre el minut 1:30 la banda desferma un huracà sonor ple de ràbia. La tasca de Javier Peláez a la guitarra solista aporta al tema una qualitat a la cançó considerable.

Per tancar aquest EP escoltem Heaven's Paradise un tema amb clares influències del Soul i del Gospel, una cosa palpable en el seu cor. Un tema de poc més d'un minut de durada i que serveix de coda a aquest treball.

Bàrbara Black ens presenta un conjunt de cinc talls a manera de presentació. Un EP intens i ple de moments de gran qualitat. No obstant això és una feina que se'ns fa curt, i sembla no donar més que pinzellades de tot el que poden arribar a projectar com a banda.

ZorroLoko
20/09/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.