SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Dark Avenger - The Beloved Bones Hell (2017)

Dark Avenger - The Beloved Bones Hell
Dark Avenger logo
Brasil

The Beloved Bones Hell

Progressive Power Metal
Rockshots Music Management
2017


Temes

1. The Beloved Bones
2. Smile Back to Me
3. King for a Moment
4. This Loathsome Carcass
5. Parasite
6. Breaking Up, Again
7. Empowerment
8. Nihil Mind
9. Purple Letter
10. Sola Mors Liberat
11. When Shadow Falls

Formació

Veu: Mário Linhares
Guitarres: Hugo Santiago
Guitarres: Glauber Oliveira
Baix: Gustavo Magalhães
Bateria: Anderson Soares

Crítica

Des de Brasil la banda de Power Metall Dark Avenger ens presenta "The Beloved Bones Hell". Quart treball de llarga durada de la banda llançat l'1 d'agost de 2017 sota un segell discogràfic independent. Un àlbum d'una qualitat sorprenent que segur no defraudés als seguidors del gènere.

El disc arrenca amb la cançó que dóna títol a l'àlbum "The Beloved Bones", una cançó que comença de manera atmosfèrica i pausada, de caràcter èpic. Una melodia que al llarg de més de sis minuts i mig de durada ens presentés les habilitats d'aquests brasilers a l'hora d'executar melodies complexes on cada matís és essencial en el resultat final. La veu de Mário Linhares impregna d'energia cadascuna de les paraules pronunciades. Destaca el sol de guitarra gairebé al final del tema, on Hugo Santiago i Glauber Oliveira demostren tenir un virtuosisme de sobres a l'altura de grans combos. El segueix "Smile Back to Em", un tema més fosc i pesat que l'anterior, on Anderson Soares sembla pretendre voler trencar els timpans dels oients. Una tasca després de la bateria plena de precisió que aporta al tema una profunditat admirable. Un tema ràpid i ple de ràbia que no et deixés temps per agafar aire.

"King for a Moment" és el tercer tall de l'àlbum. Una cançó més pausada que l'anterior, on prevalen les harmonies. Moment en el qual la banda sembla deixar de trepitjar l'accelerador, encara que no massa, posant en valor el treball vocal de Linhares que s'atreveix amb el gutural en moments puntuals. Amb "This Loathsome Carcass" arriba el moment èpic per antonomàsia de l'àlbum. Una cançó que recorda a la banda Rainbow, sobretot en les harmonies orientals que construeixen al llarg dels gairebé sis minuts de durada del tema. Del millor de tot l'àlbum.

"Parasite" és el cinquè tall de l'àlbum. Una cançó que comença semblant emular la banda sonora d'una bona producció cinematogràfica, per ràpidament deixar-nos sense aire una vegada mes una execució acadèmica de doble bombo. Una cançó que torna a jugar amb les melodies orientals, dimensió en la qual Dark Avenger es mouen a la perfecció.

"Breaking Up, Again" és el moment emotiu del disc. I és que tots sabem que en qualsevol disc de Power Metall que calgui ha d'aparèixer una Power Ballad plena d'emoció. Almenys durant el primer minut de durada de la mateixa, i és que a partir d'aquí la banda compaginarà el seu bon tacte per a les harmonies amb la seva habilitat per desbocar tota l'energia que posseeixen. Un tema de gran qualitat. "Empowerment" segueix la línia de marcada fins ara. Sobresurt indiscutiblement la tasca de Linhares, recordant per moments als millors instants de Bruce Dickinson.

"Nihil Mind" és el vuitè tall de l'àlbum, i el tema més eclèctic de tot el disc. Un tema que recull elements del Metall Simfònic on la banda ens mostra la seva versatilitat com a músics. Un plaer de cançó. El segueix "Purple Letter", cançó que recull elements escoltats en el tema anterior a través d'un ritme vertiginós proper al Speed ​​Metall.

"Sola Mors Liberat" és el tema més curt de l'àlbum, un tema èpic de veu fosca i profunda que sembla un passatge cap a "When Shadow Falls". Darrer tall de l'àlbum i cançó on la banda treu a relluir el seu bon a fer amb les guitarres acústiques construint una melodia suau i enganxosa que ens acosta fins al final del disc.

La formació brasilera Dark Avenger ens porta a "The Beloved Bones Hell" un àlbum ple d'intensitat que demostra, un cop més, el potencial d'aquests músics elaborant un Power Metall molt tècnic per a oïdes refinats. Els seguidors del gènere ho gaudiran, sens dubte.

ZorroLoko
27/09/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.