SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Incursed - The Slavic Covenant (2017)

Incursed - The Slavic Covenant
Incursed logo
España

The Slavic Covenant (EP)

Viking / Pagan Metal
Autoproducido
2017


Temes

1. The Slavic Covenant 04:47
2. Akelarre 04:28
3. Wild! (2017) 03:31
4. Fear A' Bhata 04:53
5. Take on Me 03:48

Formació

Veu, guitarra: Lander Lourido
Guitarra: Asier Fernández
Teclats, voz: Jon Koldo Tera
Baix: Mikel Llona
Bateria: Asier Amo

Crítica

Incursed està de tornada i com és habitual ho fa amb disc i EP, per a la sortida de Amalur, el seu quart llarga durada fa uns mesos van presentar The Slavic Covenant. Cinc temes d'aperitiu per anar obrint boca.

Parlar de folk death, paguen, viking ... en aquest país impera fer-ho també de Incursed. Ja fa uns anys que va explotar aquest estil i d'aquella implosió han quedat algunes que va guanyar sabut aguantar l'estirada i sobretot sonar espectaculars. Incursed sens dubte és una d'elles. El seu so a mig camí entre Finntroll i Ensiferum ens ha captivat a tots en algun moment d'aquests gairebé deu anys d'existència la banda.

Podria semblar que ara toca parlar bé de la banda, però cal reconèixer que Incursed disc després de disc ha anat madurant i ha aconseguit millorar sonant cada vegada millor.

Per aquest EP la banda ha inclòs tres temes del futur disc, una versió i una regravació del tema Wild del seu primer disc.

L'EP obre amb el tema que li dóna títol, The Slavic Covenant, power / viking en estat pur. Afilat i mordaç jugant amb vessants més fosques. Teclats i guitarres lluitant pel protagonisme pagà entre llums i foscor, entre guturals i veus netes que donen molt de joc a la banda. Et presenten el tema com l'avançament de Finntroll i a tots ens posaríem a deixar anar mil lloances. Si aquest és l'avançament, el disc promet molt!

"Akelarre" baixa el octanatge sonant molt més ensiferuniano, més melòdic i folkie. Aquests canvis de registres m'encanten, allunyant a Incursed de ser una banda lineal en els seus discos. Ja no recordava els temes de Morituri, i ull que ho vaig escoltar en el seu moment, abans que explotessin i fossin coneguts. No ho recordava per què aquesta nova versió de "Wild!" no té gairebé res a veure, li han donat la volta i rentat la cara d'una manera encomiable. Tant aquesta així que fins que no he indagat no l'havia reconegut. Segueix tenint aquest aspecte fosc que tant destil·lava el seu primer treball, però molt més acurada donant més visibilitat a aquestes guitarres que en la seva primera edició estaven molt eclipsades.

I entrem en les dues versions que han fet per aquest EP, la primera del tema gaèlic tradicional "Fear A 'Bhàta", portant-ho fins i tot a passatges en basc, un tema molt delicat que han aconseguit que soni trist com l'original, però molt més intensa. I com a regal final "Take On Em" d'A-ha accelerada i enfosquida a l'estil extrem, bon divertiment final per a un bon treball.

Ara que escric aquestes línies i amb Amalur a les portes ... no em queda més que felicitar de nou a Incursed per seguir fent gran disc rere gran disc!

Sergi Arise "Hell"
04/10/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.