SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Eldelvar - Demo (2009)

Eldelvar - Demo
Eldelvar logo
España

Demo (Demo)

Folk Metal
Autoproducido
2009


Temes

1. Bugman 04:49
2. Forest 03:45
3. The Goblin King 03:20
4. Sweet Healing Rain 05:04
5. The Horde 04:39
6. Bonfire 03:36
7. Hunting Rabbits 02:52
8. Ravendaw 04:06
9. The Forge 03:54
10. Reaching The Sun 05:23

Formació

Veus: Eduard
Veus: Laia
Guitarra: Bernat
Guitarra: Mik
Baix: Horaci
Bateria: Marcel
Violí: Joan
Flauta: David

Crítica

Eldelvar gravar el seu primer material en 2009. En Satan Arise el vam treure del calaix amb motiu de la seva participació en la primera edició del Goblin Fest, un festival barceloní de grups amb tendències Folk.

En aquesta Demo ens trobem amb un Folk Metall molt fresc i carregat de ganes de festa, cançons ràpides, amb melodies enganxoses, cors i amenitzades amb violins. Aquests últims com a membres estables de Eldelvar, no mers arranjaments.

Els instruments tradicionals són part essencial per al so de Eldelvar, estant al mateix nivell que les guitarres sent aquests els que li donen caràcter a la banda. Molt hauria de canviar el seu so per poder prescindir d'ells.

Aquesta Demo comença marcant terreny, Bugman és un tema que comença metalero però ja des del principi els violins van guanyant terreny fins que arribat la tornada ja estàs movent alguna cosa més que el cap, una peça cervesera genial!

Després de Forest, un altre tema ràpid i de melodia enganxosa arribem a un tema almenys divertit. Si posem a Savatage en una coctelera amb una bona dosi de folk, agitem bé i ... The Goblin King!

Ja baixant una mica el ritme Sweet Healing Rain amb la col · laboració de Laia a les veus ens relaxa una mica amb aquest tema de medi ritme. The Horde i Bonfire més ràpids amb canvis de ritme. Hunting Rabbits és una peça instrumental i amb Ravendaw i The Forge, dos temes ràpids amb canvis de ritmes arribem a la peça de tancament d'aquesta Demo. Reaching The Sun, amb l'ajuda de la Laia s'obté un tema lent a estones i melòdic en d'altres, molt bon tall per finalitzar i deixar-nos un molt bon sabor de boca.

Com passa en aquest tipus de treballs el so és el seu pitjor aspecte. Però em repetiré de nou, en un maqueta la qualitat de so mai serà molt bona, tret d'excepcions, i tenint un mínim hem de deixar aquest aspecte a un costat i centrar-nos en la bàndol i el que ens està proposant. En el cas de Eldelvar el so és més que acceptable i com priemr treball i amb res menys que deu peces es porten més que un aprovat. Ara a esperar com els va en el Goblin i amb ganes d'escoltar el seu futur primer LP.

Sergi Arise "Hell"
16/04/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.