SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Secret Rule - The Key of the World (2017)

Secret Rule - The Key of the World
Secret Rule logo
Italia

The Key of the World

Modern Melodic Metal
Pride and Joy Music
2017


Temes

1. The Key
2. The Song of the Universe
3. Empty World
4. Are You Gone?
5. Twin Flames
6. A Reverie
7. My Realm
8. Lost Child
9. Imaginary World
10. No More
11. Trip of Destiny
12. I'm You
13. 100 Poets (Calliope)

Formació

Veu: Angela Di Vincenzo
Teclats: Henrik Klingenberg
Guitarra: Andy Menario
Baix: Michele Raspanti
Bateria: Sander Zoer

Crítica

Després del llançament del seu primer àlbum, Transposed Emotions, al febrer de 2015. I del seu segon treball Machination en 2016. La banda italiana de Melodic Metal Secret Rule ens porta a 2017 "The Key of the World". El seu tercer treball discogràfic. Un àlbum sòlid que pretén consolidar la seva carrera.

"The Key of the World" arrenca amb The Key. Una intro breu, de gran caràcter melòdic, on els teclats d'Henrik Klingenberg són els grans protagonistes. Una pista que convida a escoltar un àlbum de gran qualitat compositiva. Després d'aquesta intro escoltem "The Song of the Universe". Un tema on la veu d'Angela Vaig donar Vincenzo equilibra a la perfecció l'agressivitat i l'emotivitat a través d'un tema on una base rítmica de gran enganxada manté la tensió a través dels més de cinc minuts de durada.

"Empty World" és el tercer tall de l'àlbum. Un tema una mica més pausat que l'anterior, on predomina una atmosfera fosca i densa a través de la qual s'obre pas una banda molt versàtil capaç de crear estructures enganxoses, com és el cas. Un dels millors talls de l'àlbum. Cançó que ens recorda als primers treballs discogràfics de bandes com Nightwish. El segueix "Are You Gone". Tema on la banda torna a trepitjar l'accelerador, moment adequat perquè Sander Zoer mostri tota la seva capacitat musical sobre una bateria que impregna personalitat a través d'una cançó carregada de melodia i amb lleugers aspectes futuristes. Un tema molt dinàmic on la veu d'Àngela mostra una vegada més, el domini que té de la seva pròpia veu.

"Twin Flames" és el cinquè tall d'aquest àlbum. Una cançó que sense perdre l'essència marcada per Secret Rule, s'aventuren a mostrar una versió més estripada de si mateixos deixant visible les seves influències del Gothic Metal. Un disc que sembla anar guanyant qualitat a mesura que van avançant els temes. El segueix "A Reverie", tema on la banda deixa veure elements de l'Industrial Metall, elements que la banda ha sabut introduir de manera molt encertada.

"My Realm" és el setè tall de l'àlbum. Gairebé cinc minuts de Metall Melòdic ple de picades d'ullet al Gothic i l'Industrial Metall. Un tema caracteritzat per l'ús de les harmonies vocals heretades del Power Metall i d'un teclat que aporta una atmosfera èpica al tema. Una cançó plena de melodia que segur no defraudés als seguidors del gènere. "Lost Child" és el següent tema. Cançó de marcada atmosfera, densa i fosca en la qual destaca la secció instrumental que trobem a partir de la segona meitat del tema. Plena d'actitud i tècnica.

"Imaginary World" ens mostra a Henrik Klingenberg fora de si, construint melodies a través del teclat plenes de caràcter, mentre Angela dibuixa harmonies vocals plenes d'emotivitat. El segueix No More. La Power Ballad que no podia faltar en un disc com aquest. Una cançó emotiva i plena de passió que ens mostra als Secret Rule més intimistes. "Trip of Destiny" és el tema on la banda torna a mostrar tota la seva capacitat musical. Una cançó àgil i dinàmica, plena de melodies enganxoses. D'aquestes cançons que costa treure del cap. A "I'm You", la banda torna a posar en relleu les seves influències del Metall Industrial. Una cançó carregada d'elements electrònics, que, tot i que sigui diferent de l'escoltat fins ara, han sabut mantenir dins de la línia marcada.

"100 Poets" és la cançó encarregada de tancar aquest àlbum. Una cançó densa i crua que posa fi a un disc molt recomanable. Ple d'actitud i melodia que segur no defraudés a tots els seguidors del Metall més melòdic.
Traductor de Google per a empreses:Translator ToolkitTraductor de llocs web

ZorroLoko
24/10/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.