SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Eldelvar - Once Upon A Beer (2012)

Eldelvar - Once Upon A Beer
Eldelvar logo
España

Once Upon A Beer

Folk Metal
Autoproducido
2012


Temes

1. The Flight of the Pheonix
2. When the Moon Cries Blood
3. Crusaders
4. Frogs
5. Victory Celebration
6. Bastards of Babylon
7. Through the Snow
8. The Stone Reader
9. Eldelvar

Formació

Veus: Eduard
Guitarra: Bernat
Guitarra: Mik
Violin: Joan
Baix: Horaci
Bateria: Marcel
Flauta: David

Crítica

Eldelvar, banda barcelonina de folk metall presenta el seu primer àlbum editat "Onze Upon a Beer". Prop de cinquanta minuts on ens deixen escoltar una proposta interessant, atrevida i de grans pretensions. "The Flight of The Phoenix", una intro orquestrada que dóna pas a "When The Moon cries Blood", single de la banda que va presentar via on-line abans que veiés la llum aquest últim treball d'estudi. Una peça molt folkie, divertida, perfecte per ballar, colpejar i saltar a la pista / camp de batalla goblin. El tercer tema "Crusaders" és perfecte per alçar els punys i taral · lejar les melodies de les flautes i els violins al uníson. "Frogs" un dels meus temes favorits de l'àlbum. Molt divertit, divertit i que a més d'un ens transporta a les mítiques i llegendàries terres d'Hyrule, trobant com no un misteriós noi anomenat "Skull Kid" ballant entre riallada i riallada. El cinquè tema "Victory Celebration" és una cover molt reeixida del tema final de "Star Wars: el retorn del Jedi" que dóna pas a "Bastards of Babylon" una altra de les meves cançons preferides del disc amb una melodia molt enganxosa especial concerts i reunions folk metaleres. "Through The Snow" considero que és un dels temes més interessants i amb les línies més boniques de tot l'àlbum. Un tema on es deixen de banda les veus esquinçades i prevalen les melòdiques; Eldelvar aconsegueix una peça intimista i fora del registre típic que ens presenta el folk metal. Preciós treball sense dubte. "The Stone Reader" i "Eldelvar", els dos últims temes de "Onze Upon a Beer" segueixen la mateixa línia que caracteritza la banda, remarcant en el primer un aire més folkie i en el segon una línia més èpica i ràpida.

Respecte a la primera maqueta on trobem temes mítics com "The Goblin King" i "Bugman", la banda barcelonina de folk metall ha millorat sens dubte oferint-nos en aquest últim treball una major complexitat de les línies i un so molt més aconseguit. Tot i així, una major contundència en les guitarres, juntament unes línies més definides de les mateixes i la diversitat de ritmes i major joc de dinàmiques haguessin permès brillar de manera encara més notòria a "Onze Upon a Beer". Això no treu sens dubte que "Eldelvar" ha fet una bona feina, que ens deixen amb cinquanta minuts de pur folk metall i que per això i molt més és una de les bandes que formen triumvirat en l'escena folk metall de la ciutat comtal.

Topillo
13/06/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.