SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Quelonio - Dogma (2017)

Quelonio - Dogma
Quelonio logo
España

Dogma

Power / Heavy Metal
Autoproducido
2017


Temes

1. Hoy ganaré
2. Justo a tiempo
3. Solo quedas tú
4. Enterrada en dunas
5. No hay perdón
6. Al compás
7. Solo una vida
8. Más allá
9. ¿Quieres repetir?
10. Viernes
11. El juego ya empezó
12. Un nuevo día

Formació

Veu: Teresa
Guitarra: José
Guitarra: Luque
Baix: Raúl
Bateria: Juan

Crítica

Dogma és el quart àlbum de la banda de Melodic Power Metall, Quelonio. Banda que des de l'any 1996 demostra que és Espanya també es crea Heavy Metal i Power Metall de qualitat. 21 anys d'experiència que catalitzen en aquest àlbum, un treball honest molt recomanable d'escoltar.

"Hoy ganaré", és l'encarregada d'obrir aquest treball. Una cançó de tornada enganxosa, on els cors fan una tasca supèrbia. Destaca la tasca de Joan Vázquez després de la bateria, construint una base rítmica despietada. Comença molt bé el disc. El segueix Just a temps"Justo a tiempo", tema on tornem a trobar-nos a aquesta base rítmica que ens va hipnotitzar des de la primera escolta, i que sembla que va a ser la tònica d'aquest treball. Molta melodia a través d'un tema de lletres molt cuidades.

El tercer tall es titula "Solo quedas tú", una de les millors cançons d'aquest disc. Una tornada enganxosa i energia, molta energia. Cançó de directe sense dubte. En "Enterrada en dunas" ens trobem un mig temps amb clares reminiscències a bandes com Rainbow. Canvis de ritme són freqüents. "No hay perdón", cançó de tornada enganxosa. Un tema que mereix un parell d'escoltes.

A "Al compás" ens trobem unes dels cims compositives d'aquesta banda. Una cançó plena de detalls i matisos que demostra com aquesta banda està disposada a omplir escenaris. El segueix "Solo una vida", setè tall de l'àlbum. Una Power Ballad plena d'emoció i sentiment on la responsabilitat recau en les guitarres acústiques. Cançó que conforme va avançant va guanyant en intensitat. Un tema que no podia faltar en un disc d'aquestes característiques.

"Más allá" és un tema on la bateria destaca per la seva tasca. Joan demostra un domini en el seu instrument admirable. Un dels millors temes de l'àlbum, al meu entendre. El segueix "¿Quieres repetir?" Un tema de textos ben cuidats, potser un dels punts forts d'aquesta banda.

"Viernes" és el desè tall de l'àlbum. En aquesta ocasió el protagonisme recau de manera innegable sobre les guitarres. Un tema ple d'energia i ràbia. A El joc ja va començar escoltem un tema dinàmic i fresc, ple d'originalitat, demostrant que aquests músics poden donar molt de si. L'àlbum el tanca "En un nuevo día". Una cançó que es caracteritza per un riff afilat i ple de caràcter que serà difícil de llevar-te del cap.

Quelonio ens porta amb Dogma un àlbum carregat de bons temes. Cançons elaborades i plenes de matisos, que segur no defraudarà als seguidors del gènere. Fins al moment, el millor àlbum de la banda.

ZorroLoko
28/11/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.