SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Hamka - Multiversal (2017)

Hamka - Multiversal
Hamka logo
Francia

Multiversal

Symphonic Power Metal
Fighter Rec.
2017


Temes

1. One-Way Journey to the Unknown
2. World War III
3. Earth’s Call
4. Hope
5. Inner Conviction
6. Dark Night Falls
7. Seaquest
8. Modern Cowboys
9. Burning Sands
10. The Path of Pharaohs
11. Orkanain’s Lands
12. Seed of a New World
13. Multiversal Universe
14. An End on Earth?

Formació

Veu: Elisa C. Martín
Guitarra: Willdric Lievin
Baix: Alexandre Ardisson
Bateria: Jb Pol
Guitarra: Julien Negro

Crítica

Hamka ens porta el seu segon àlbum, titulat Multiversal, un conjunt de catorze talls de veritable Power Metall de clares influències europees però ple de la identitat pròpia que Elisa transmet en cadascuna de les seves obres. Hamka ha creat un àlbum ple de matisos i melodia ben equilibrat amb la potència i ràbia que els caracteritza.

Després de la elaborada One-Way Journey to the Unknown que serveix d'introducció al disc escoltem "World War III", cançó que compleix a la perfecció tots els estàndards del gènere de manera més que excel·lent. Un tema ple d'actitud i velocitat on la base rítmica demostra dominar la melodia. Tot això acompanyat d'unes guitarres de gran qualitat tècnica a través d'una melodia ben construïda. Un àlbum que arrenca molt bé.

El segueix "Earth 's Call", tema on Hamka experimenta amb patrons ètnics, cosa que enriqueix molt la melodia a través d'frasejos de tall oriental. Una experimentació que aporta a la cançó molta profunditat sense perdre res d'identitat. Un altre gran tema. Hope és el quart tall de l'àlbum, una cançó en què la banda aposta clarament per les atmosferes denses, arriscant en unes veus guturals ben equilibrades sense perdre gens de la melodia que caracteritza aquesta banda.

"Inner Conviction" és el tema de Power Metall de l'àlbum per antonomàsia. Una cançó que compleix amb tots els requisits per arribar a convertir-se en un clàssic del gènere. Del millor que he escoltat darrerament. El segueix "Dark Night Falls", la Power Ballad de rigor, una melodia pausada ens acompanya a través d'una cançó que a poc a poc va integrant instruments aportant solidesa a un tema de gran qualitat compositiva.

A la meitat de l'àlbum escoltem "Seaquest" un tema del qual podem intuir influències de bandes com la banda brasilera de metall progressiu Angra. Un tema imprescindible en l'obra de Hamka, no podràs sacártela del cap. En Modern Cowboys escoltem un tema amb presència de guitarres acústiques amb clares influències del metall simfònic. Un tema de caràcter èpic que et transportés a les grans praderies. Una cançó de complexa composició que enganxa des de la primera escolta.

"Burning Sands", un passatge de poc més d'un minut de durada que ens transporta a "The Path of the Pharaoh" s una cançó plena de màgia i esoterisme a través d'unes clares influències ètniques, cosa que s'ha convertit en el senyal d'identitat de la banda. Una cançó que et torna a hipnotitzar. Melodies enganxoses i contundència en una base rítmica sòlida i ferma. El segueix "Orkanian 's Lands", tema on Elisa introdueix una mica de castellà en l'harmonia vocal aportant més profunditat a un tema de per si, divers.

Gairebé al final de l'àlbum escoltem "Seed of a New World", moment en què la banda torna a trepitjar l'accelerador i a reivindicar les seves influències i arrels. El Power Metall Europeu torna a posar-se en evidència a través d'aquesta peça caracteritzada per la seva energia desmesurada i el seu bon treball vocal. El segueix "Multiversal Universal", el tema més llarg del disc, concloent un disc que no et pot deixar indiferent. El punt final el posa "An End on Earth?" Un tema d'un minut de durada que serveix de coda perfecta per a aquest àlbum.

Hamka ens presenta en Multiversal un disc de Power Metall d'una qualitat molt per sobre del que escoltat fins ara. Al meu entendre, un dels millors treballs d'aquest 2017 que no pots deixar d'escoltar si t'agrada la música plena de caràcter i personalitat, on la riquesa en les seves estructures reflecteixen hores de treball i passió pel que fan. No t'ho pots perdre.
Traductor de Google per a empreses:Translator ToolkitTraductor de llocs web

ZorroLoko
04/12/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.