SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Nuckin’ Futs - Abyss (2017)

Nuckin’ Futs - Abyss
Nuckin’ Futs logo
España

Abyss

Thrash Metal
Blood Fire Death
2017


Temes

1. Cradle Of Hypocrisy
2. Force Of Will
3. Enemy
4. Abyss
5. Call Of The Unknown
6. Chains Of Reprisal
7. Primal
8. Tied To The Past

Formació

Veu: Tolo Juan
Guitarra: Joao Sassetti
Guitarra: Oscar Esteve
Baix: Sergio López
Bateria: Héctor Rodríguez

Crítica

Abyss, segon treball discogràfic de la jove banda Nuckin 'Fûts, on els barcelonins aposten per un disc contundent i ple de ràbia com un cop de peu a la boca. Una aposta pel Thrash Metall de la vella escola, desbocat i plena d'actitud és el trobaràs en aquest treball que després del seu primer LP titulat Slavery i editat en 2014 pretenen consolidar el seu camí cap a l'olimp del Thrash. Amb Abyss, Nuckin 'Fûts, demostren merèixer el seu lloc en el panorama thrasher nacional, cosa que demostren en cada pista d'aquest àlbum.

El disc el arrenca "Cradle Of Hypocrisy", un inici brutal per a un disc que et farà volar el cap. Un tema que ens recorda als primers discos de bandes com Slayer o Destruction. Un fort xut de ràbia a través d'unes guitarres esquizofrèniques que no deixaran ni un segon de descans. La veu de Tolo Joan s'atreveix amb atrevint tant amb growls amb una versatilitat impactant. Thrash de la vella escola en estat pur. El segueix "Force Of Will". Tema que sap mantenir l'energia desbordada del primer tema. En aquest tema les guitarres de Joao Sassetti i Oscar Esteve adopten un so més modern, construint un riff ple de Groove que ens recorda a l'època més salvatge de bandes com Pantera. Una base rítmica plena de cop impregna d'agressivitat un tema imprescindible.

El tercer tall de l'àlbum es titula "Enemy". Quatre minuts de metall atmosfèric. Una cançó que et absorbeix en la seva brutal estructura musical. De nou, la veu de Tolo Joan mostra el treball minuciós d'aquest conjunt de músics. "Abyss" és amb diferència el gran tema d'aquest àlbum. Un tema molt complet i versàtil. Una declaració de principis on aquests Nuckin 'Fûts demostren que estan en això del Thrash Metall amb voluntat de fer història. Un tema que presenta un interludi musical influenciat pel heavy Metal Clàssic que aporta molta identitat a una cançó plena d'actitud.

L'ombra dels germans Darrell és allargada, una cosa que podem veure clarament en la salvatge "Call Of The Unknown", cinquè tall d'aquest treball. Un tema carregat de Blast Beats executats amb precisió per Héctor Rodríguez, demostrant el gran nivell tècnic d'aquesta banda. Destaca també la tasca de Sergio López al baix elèctric. Un tema on aquest instrument té molta presència. El segueix "Chains Of Reprisal" un tema que ens recorda a l'era del Give 'Em War dels Albacete Angelus Apatrida. Un tema directe i cru. Pur Thrash Metall, del millor del disc. Primal és el setè tall de l'àlbum, un tema que continua amb la bretxa oberta amb el tema anterior. Guitarres desquiciadas que executen un riff atmosfèric que impregna la cançó de ràbia.

L'àlbum el tanca "Tied To The Past", un tema diferent al que escoltat fins ara. Un tema que comença amb un arpegi senzill i les veus netes de Tolo Joan, una cosa que contrasta clarament amb els temes anteriors. Un tema que, al meu entendre, no és del millor que hem escoltat d'aquesta banda.

Nuckin 'Fûts ens porta a Abyss un àlbum de producció contemporània, però d'actitud 100% Thrash Metall de la vella escola. Un so d'arrels molt clàssiques, hereu de bandes com Exodus. Destaca musicalment la tasca d'Héctor Rodríguez a la percussió, demostrant com es pot fer bon metall extrem. Un àlbum que si bé, no presenta cap novetat al gènere, i que es pot fer curt, recomano d'escolta obligada per a tots els amants del gènere. No defrauda.

ZorroLoko
30/01/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.