SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Jenner - To Live Is to Suffer (2017)

Jenner - To Live Is to Suffer
Jenner logo
Serbia

To Live Is to Suffer

Speed / Thrash Metal
Inferno Records
2017


Temes

1. Factory of Death 04:51
2. Hear the Thunder Roar 04:32
3. Demon's Call 06:02
4. The Heath Is Coming Again 04:00
5. On the Judgement Day 05:14
6. How Deep Is Your Greed 04:47
7. Silent Killer 03:26
8. Opened (On the Table) 04:20

Formació

Veu: Marija Dragićević
Guitarra: Aleksandra Stamenković
Baix: Mina Petrović
Bateria: Anđelina Mitić

Crítica

Que una banda estigui formada per components femenines no hauria de ser notícia en un món normal, però la realitat és que actualment, encara ho és. Al seu torn també és bastant normal trobar-se amb bandes que semblen de tot menys reals i ser mers productes comercials. Per fortuna no és el cas de Jenner.

Originals de Sèrbia i formades en 2013, han editat el seu primer disc l'any passat sota el titlo de To Live Is To Suffer de la mà d'Inferno Records.

La banda practica un thrash / sepeed molt clàssic molt del rotllo Megadeth, Anthrax, ... Composicions veloços, guitarres afilades i una bateria potent, el teu pa el teu pa teu pa ... amb detalls melòdics. Una fórmula tan gastada i repetida com genial si es fa bé. I tant que ho saben fer!

D'un cop de ploma buiden el meu dubte comercial, aquest disc de comercial té poc i Jenner no té pinta d'invent supervendes. So compacte i penetrant podent a arribar a parlar de so de la banda, ja que per bé o malament tots els temes tenen un mateix fil. So afilat, ràpid i el punt just de melodies. Personalment un servidor prefereix això a ficar els guturals al thrash fins a la sopa, però per a gustos .. els de cada un.

Disc Rompecuellos amb riffs simples però incisius i amb bones línies de baix i una veu clàssica del thrash dels vuitanta que més que guturals, eren directes i sense floritures. Després de moltes escoltes, temes com "Demon 's Call", "One Judgement Day" o "How Deeps is Your Greed" se't mentin al cap.

No puc deixar de destacar el tema del qual han gravat un videoclip, "Factory Of Death", terrible single, amb una base rítmica, contundent i canvis de ritme frenètics, no sé quantes vegades hauré repetit la seva escolta una i altra vegada.

Tot un fort xut de speed thrash clàssic de la mà de Jenner, tinc ganes de veure que els depararà el futur i de poder gaudir d'un segon disc per veure si és un projecte tan sòlid com sembla.

Sergi Arise "Hell"
26/02/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.