SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Brown Beast - El camino del acero (2018)

Brown Beast - El camino del acero
Brown Beast logo
España

El camino del acero

Power Metal
On Fire
2018


Temes

1. La leyenda
2. Volver a navegar
3. El edén
4. Viktor
5. El camino de acero
6. Invencibles
7. Templarios
8. Amanecer

Formació

Veu i guitarra: Víctor López
Guitarra: Rubén Nicolás
Baix: Antonio Franco
Bateria: Juan J. Ruíz

Crítica

La ciutat de Múrcia compta amb una escena musical de qualitat i en constant creixement. Bandes com els internacionals Hitten, Doble Esfera o Sleeping Village entre d'altres no deixen d'envair el panorama Heavy Rock nacional. En aquesta ocasió, des dels ja extints Siràcida, sorgeixen Brown Beast. Un projecte de Power Metall cantat en castellà, que no deixarà ningú indiferent.

El disc l'obre "La Leyenda", un tema autèntic de Power Metall heretat de bandes europees com Masterplan. Una base rítmica contundent i unes guitarres virtuoses en el que probablement sigui el millor tema de l'àlbum. Un tema que obre el disc deixant totes les cartes al descobert. El segueix "Volver a navegar", un tema de Power Metall que ens recorda a bandes nacionals com Terra Santa. Un tema on destaca el gran virtuosisme de les guitarres. Una cançó que disminueix en intensitat respecte a l'anterior tema, però que sap mantenir el nivell de l'àlbum.

El tercer tall de l'àlbum es titula "El Edén". De nou Brown Beast compleix amb tots els clixés del Power Metall nacional. Un doble bombo ben executat és el senyal d'identitat d'aquest tema que combina la melodia amb la contundència de manera molt equilibrada. En Viktor la banda juga molt amb el Groove i el dinamisme. Una cançó on Brown Beast combina el Heavy Metal amb noves sonoritats, donant-li una nota de color al tema, que, si bé no és del millor del disc, no és un mal tema.

"El camino del acero" és el cinquè tall, i el tema que dóna títol a l'àlbum. Un tall d'estil èpic replet de melodies cuidades, on de nou el virtuosisme està a l'altura de les expectatives. La tornada és el moment on la cançó falla. Una tornada al qual li falta força i no acaba de ser del tot enganxós fa que el tema no acabi de quallar. El segueix "Invencibles". Un tema que és tota una declaració de principis. Un bon tema, sens dubte, on la banda demostra tenir l'actitud necessària per seguir construint la seva carrera pas a pas.

"Templarios" segueix l'estructura dels temes anteriors. Un tema llarg, on el Power Metall està present en cada acord. La base rítmica és del millor del tema, on Antonio Franco i Joan J. Ruíz al baix ia la bateria respectivament demostren saber mantenir la tensió en un tema contundent. L'àlbum el tanca "Amanecer". Una altra cançó que navega entre el Heavy Metal i el Power Metall. Molta velocitat a la base rítmica i unes guitarres intenses dibuixen un tema instrumentalment superb però que requereix un parell d'escoltes per fer-te amb ell.

Brown Beast ens porta el seu primer àlbum com una mostra de Power Metall cantat en castellà amb grans similituds a Terra Santa o als primers Avalanch. Tota una mostra de Power Metall i d'Heavy Metal honest i ple d'actitud, a qui no obstant això li queda per polir aspectes com les tornades. Un disc sòlid el d'aquests murcians, molt recomanable si t'agrada el Power.

ZorroLoko
28/02/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.