SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Erotic Psycho - The Lost Boyz (2018)

Erotic Psycho - The Lost Boyz
Erotic Psycho logo
España

The Lost Boyz

Sleaze Metal
7hard
2018


Temes

1. Mainstream Whore
2. Lost Boyz
3. Hot Gun Killer
4. The Only Way Down
5. Sweet Suicide
6. Squirt Baby Squirt
7. Stinky Boy Blues
8. We’ll Go Wild
9. Suite In Hell
10. Rock ‘N’ Roll Is Not Dead (You Are)

Formació

Veu: Nando Saints
Baix: Lokki Sixx
Guitarra: Jay Martino
Bateria: Frost Moore

Crítica

Erotic Psycho, és la banda que posa en valor de nou, i sense cap tipus de complex el Sleazy Rock més macarra. Des de València, aquesta banda ve posant-se laca i lluentons des de l'any 2012, havent compartit escenari amb bandes de la talla d'Obús o Leo Jiménez.

En aquest 2018, Erotic Psycho editen el seu segon treball discogràfic. Deu talls d'autèntic Hard Rock d'aroma dels vuitanta. Que ens recorda a bandes com Mötley Crüe o Pretty Boy Floyd. Tota una declaració de principis per a aquests quatre músics valencians.

El disc l'obre "Mainstream Whore", una intro on el baix és el gran protagonista ens convida a ballar. La base rítmica demostra tenir una gran enganxada agitant una melodia d'autèntic Hard Rock. Un tema directe i ple d'actitud i xuleria on la tornada enganxós, trigarà a sortir del teu cap. El segueix "Lost Boyz", on la banda decideix fer un pas més a aquesta posi macarra i guanyen en intensitat i duresa a través d'un bon riff de guitarra. Una cançó plena de xuleria on les guitarres semblen pretendre fer-te saltar els empastaments. Fins al moment podem afirmar, que el disc va molt molt bé.

"Hot Gun Killer" és el tercer tall de l'àlbum. Moment on les influències als mítics Mötley Crue són evidents. Una cançó vacilona i enganxosa on aquests Erotic Psycho han sabut transmetre el seu amor a la nit i la festa. Una cosa semblant passa a "The Only Way Is Down". Un tema enganxós ple de melodia on la veu de Nando Saints demostra estar en perfecte estat de forma. Un bon tema de rock n`roll, que compta amb una tornada enganxosa i molta feeling.

"Sweet Suicide" és el cinquè tall de l'àlbum. Un mig temps bastant edulcorat on la banda ens recorda inevitablement a Pretty Boy Floyd. Amb "Squirt Baby Squirt" arriba de nou l'actitud. Una cançó bruta i macarra d'autèntic Glam Rock d'alt octanatge. La base rítmica formada per Frost Moore i Lokki Sixx es mostra més compenetrada que mai en aquest tema, que probablement sigui el millor de tot l'àlbum. "Stinky Boy Blues", ens porta una tornada enganxosa clarament influenciat per bandes com Poison. Un riff de guitarra ple d'actitud que convida a sortir de festa tota la nit. Una cançó divertida i dinàmica.

"We'll Go Wild", és un mig temps que no destaca massa. Genial els cors, compta amb una tornada perfecte, però no acaba d'enganxar. Amb "Suite In Hell", la banda arrenca amb guitarres acústiques i un slide guitar ben executat que aporta molt dinamisme al tema. Una cançó que comença de manera pausada per a poc a poc convertir-se en una cançó molt canyera i plena d'actitud.

"Rock 'N' Roll Is Not Dead (You Are)" tanca aquest àlbum. Un himne a manera de declaració de principis que serveix de reivindicació. El punt final per a un àlbum ple de xuleria.

Erotic Psycho han begut de moltes influències de grans bandes de la dècada dels 80, això no és cap sorpresa. No obstant això, aquesta banda ha sabut construir un so propi a força de molta laca i nits sense dormir. L'àlbum compleix amb el que s'esperava. Temes enganxosos i tornades corejables, acompanyats de guitarres afilades i una base rítmica ben greixada. No esperis cap novetat, només diversió i molt rock and roll.

ZorroLoko
05/03/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.