SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Gonoreas - Minotaur (2018)

Gonoreas - Minotaur
Gonoreas logo
Suiza

Minotaur

Heavy / Trash Metal
Miner Recordings
2018


Temes

1. Bloodstones
2. Seeds Of A New Future
3. Puzzle
4. Eris
5. Price Of Eternity
6. Fragments
7. Behind The Wall
8. Minotaur
9. Transcendence
10. The Lead Masks Of The Vintem Hill

Formació

Veu: Leandro Pacheco
Guitarra: Damir Eskic
Baix: Pat Rafaniello
Bateria: Stefan Hösli

Crítica

Des de Suïssa, Gonoreas torna a mostrar la seva capacitat per al Heavy Metal, després de cinc discos d'estudi, ens porten ara Monitaur. Autèntic metall en un disc honest i directe per a fans de l'Heavy Metal clàssic.

"Bloodstones" obre aquest àlbum. Una intro èpica i atmosfèrica que ens endinsen fins al fons d'aquest disc. El segueix "Seeds Of A New Future" on el gran Damir Eskic ens regala un riff esquinçat i agressiu, acompanyat per Stefan Hösli i la seva base rítmica. Una cançó plena d'actitud amb aroma a la NWOBHM. Espectacular.

"Trencaclosques" és el tercer tema de l'àlbum. Un tema fosc i dens, però ple de caràcter. Un tema ple de ràbia influenciat tant per la NWOBHM com del Thrash Metall Old School. El meu tema favorit de tot l'àlbum, tota una declaració d'intencions. El segueix "Eris", on la banda aposta pel so Clàssic del bon metall. Un tema de sis minuts de metall directe a la cara. Un disc que millora en cada segon que passa. El segueix "Price Of Eternity" on el protagonisme recau en la tasca de Damir Eskic a la guitarra. Construint un sol ple de tècnica i emotivitat. Una cançó espectacular. El segueix "Fragments". Moment on podem escoltar el millor moment de la tasca vocal de Leandro Pacheco. Un cantant de gran nivell que mereix un reconeixement especial gràcies al seu torrent de veu.

"Behind The Wall" és el setè tema de l'àlbum. Un mig temps pausat, en què la guitarra de Damir Eskic torna a mostrar la formula del veritable metall. Una cançó molt interessant capaç de fer-nos entendre la capacitat creativa de Gonoreas. El segueix "Minotaur", cançó que dóna títol a aquest àlbum. Un tema directe, rude i agressiu. Un tema que transmet tota la ràbia del directe.

"Transcendence" és un minut i mig d'experimentació que serveix d'introducció a "The Lead Masks Of The Vintem Hill", cançó que tanca l'àlbum. Una de les cançons de major qualitat i el tema més llarg de tot l'àlbum. Cançó que tanca el disc de la manera que mereix.

Gonoreas ens presenta Minotaur un disc ple de grans moments, d'una banda amb sobrada experiència com per saber molt bé allò que fa. Un gran àlbum molt recomanable que no defraudarà als seguidors del gènere.

ZorroLoko
08/03/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.