SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Elvandar - Nuevos Ídolos (2009)

Elvandar - Nuevos Ídolos
Elvandar logo
España

Nuevos Ídolos

Heavy Metal
Producciones Malditas
2009


Temes

01 - Palingenesis
02 - A Quién
03 - Perdido
04 - Nuevos Ídolos
05 - El Despertar
06 - Killerhorses
07 - Un Instante Más
08 - Verte Caer
09 - Un Minuto
10 - Ella Descansa
11 - Delirios De Grandeza
12 - Abre Tu Mente

Formació

Veus: Chepa
Guitarras: Emilio
Guitarras: Juan
Baix: Ramón
Bateria: Jose Ramón

Crítica

Des de les afores de Barcelona, ens arriba aquesta banda, que tot i que fa ja un temps va treure el seu últim disc "Nuevos Ídolos", ens vam quedar amb les ganes de comentar, ja que és una proposta molt interessant i de gran nivell.

Després del seu primer disc El Fin del mundo, on la banda ens mostrava un so molt dur i molt heavy, ens arriba aquest treball, que es caracteritza per un canvi notable respecte el primer: La combinació de tons de veus, que realitza el Chepa , barrejant la seva veu neta amb guturals, aconsegueix un equilibri en els temes, francament notable. Algunes melodies s'han intensificat, mostrant temes més agressius, com Verte Caer o Un minuto on gairebé podríem dir que se surten de l'estil per qualificar d'una mica més agressiu, ràpid i dur: Trash Metal.

Hi ha una sèrie temes francament bons i que mantenen el ritme i nivell del disc molt amunt com Nuevos Ídolos, Perdido, El despertar o Abre tu mente. També compta amb una balada Killerhorses i m'agradaria destacar molt especialment un tema, que personalment m'ha meravellat, per la combinació de veus, juntament amb la lletra. Es tracta d'Ella descansa on són capaços d'estripar sensacions i sentiments on es troben molt unides, música i lletra. Altament recomanable.

Actualment la banda, que consta de tres guitarres, s'hagi component i buscant nou bateria, així que us recomano estar atents, ja que es tracta d'un grup amb moltíssim potencial per donar que parlar.

Víc Salda
03/07/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.