SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Bridge to Nowhere + Serapis Project Rock Palace (Madrid)

Easy Rider Transylvania (Vigo)

Last Dissonance - Wealth Slaves (2018)

Last Dissonance - Wealth Slaves
Last Dissonance logo
España

Wealth Slaves (EP)

Death Metal
Autoproducido
2018


Temes

Fight It
End of Sun
Dry and Dead
Wealth Slaves
Knife of Betrayal

Formació

Guturals: Pablo
Guitarres: Alex
Guitarres: David
Bateria: Albert
Baix: Serra

Crítica

Last Dissonance, és una banda de Death Metal melòdic amb tocs de Deathcore de Barcelona, ​​segons resa la seva pròpia descripció.

Nascuts a principis de 2016, la banda es va donar a conèixer amb la seva participació i tercera posició en el Devilfest 2017 i després del qual llancen aquest primer EP presentació anomenat "Wealth Slaves", el qual ens ocupa.

Actualment la banda cerca baixista per seguir defensant el seu treball en directe i tornar a tancar la formació però mentre ho aconsegueixen, anem a desgranar una mica aquest treball, que si bé no és el gènere que més domini, sí que puc donar unes quantes pinzellades sobre el treball.

Parlem de death bastant melòdic, amb un so espectacular. Els fans i puristes em van a espellar per la comparació, però he intercalat les escoltes amb per exemple, el Will to Power d'Arch Enemy, i les bateries em desprenen el mateix so i la mateixa potència, i la nitidesa auditiva és la mateixa. Les composicions evidentment no, però no m'ha desentonat en absolut el compartir escoltes, i tenint en compte que estem parlant d'un EP debut, això vol dir molt i és que a més de tractar-se d'un llançament MOLT interessant, el potencial que desprèn la banda per créixer i fer-se un buit, és més que notori.

Excel·lent obertura amb el riff d'Alex i David que dóna tret de sortida a "Fight it". Bateria potent d'Albert, veloç; fàcil distinció de cada un dels instruments i un baix potent que dóna solidesa al so costat d'una distorsió amb molt agut, estripa la part guitarrera.

Són "només" 5 temes, que no està malament per tractar-se d'un EP i menys encara debut. Els guturals de Pablo mentre sona "End of Sun", copen des timbres més tancats a obertures amb matisos més aguts (cura, són guturals! No confondre!). Parts melòdiques més pesades combinen amb acceleracions elevades, donant al tema molta vida.

Un riff precís, acostuma a ser peça fonamental en què un tema tingui enganxada. I així és com comença "Dry and Dead", amb una execució de guitarra notable. La veritat és que no parlem en absolut de cinquenes planes i és que a Last Dissonance, cada músic té el seu protagonisme ineludible. Així el baix (gravat per Serra) té també cops molt protagonistes donant sortida a diverses harmonies i pauses, excel·lents.

"Wealth Slaves" dóna nom al llançament i per això és tema fonamental dins el rodó. Un inici més pesat, amb un riff com línia principal del tema, donen el tret de sortida per accelerar i demostrar no només la potència de Pau, sinó també la seva versatilitat.

Tanquen amb "Knife of Betrayal", una mica més fosca però igualment veloç i amb gran so. Sense arribar a considerar-death tècnic, valgui dir que l'execució és brillant i en absolut trivial, amb múltiples canvis de ritme, molts talls i una virtuositat sinó requerida, si aconsellada per a la interpretació d'aquestes peces. La veritat és que una gran sorpresa aquesta presentació, i sens dubte és una banda a la qual no solament no cal perdre-li la pista, sinó que podem gaudir ja també de 5 grans temes.

Víc Salda
26/04/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1182
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.