SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Execution - The Worst is yet to Come (2018)

Execution - The Worst is yet to Come
Execution logo
España

The Worst is yet to Come

Thrash Metal
Autoproducido
2018


Temes

1. An Eerie Down
2. Over The Altar
3. Hegemony Of Hatred
4. Escoria Humana
5. On Your Mother’s Face
6. The Worst Is Yet To Come
7. Sodomize A Priest
8. El Cepo De Mi Coche
9. Epic Hangover
10. God Is A Shemale

Formació

Guitarra: Alberto
Veu: Gabi
Baix: David
Guitarra: Álvaro
Bateria: Amadeu

Crítica

Des de Tarragona ens arriba "The worst is yet to come", treball discogràfic de Execution, banda de Thrash Metall carregada de so Old School i reminiscències a bandes com Nuclear Assault, Sodom o Destruction. Onze de temes d'autèntic Thrash Metall estripat ple d'identitat i actitud underground que no et pots perdre si el teu rotllo és el Thrash de bandes com Obituary o Tankard.

L'àlbum arrenca amb "An Eerie Down", una intro melòdica que ens recorda a Kreator, per deixar pas a "Over The Altar", tot un exercici de Thrash i distorsió, disposat a provocar una luxació a les cervicals. Una mostra del so que trobarem al llarg de l'àlbum. Energia i ràbia heretada de bandes com Sodom.

A "Hegemony of Hatred", la banda contínua demostrant com executar un riff ple de ràbia i harmonies, on la tasca de Alvaro i Alberto a les guitarres fan del tema un dels grans moments de l'àlbum. Destaca a més, la tasca vocal de Gabi. El quart tema de l'àlbum es titula "Escòria Humana". Un tema més senzill que els escoltats fins ara, que no posseeix l'arpa mostrada per Execution fins al moment. Un tema cantat en espanyol, que li aporta un so propi a la banda. Un tema de guitarres pesades i molt contundents que no escatima a mostrar una base rítmica aclaparadora.

Amb "On Your Mother 's Face" la banda torna a demostrar que les seves influències de bandes com Kreator no són només una moda. Tota una declaració de principis on Gabi torna a mostrar-nos la seva capacitat vocal, digna de menció. "The worst is yet to come", és el tema que dóna títol a l'àlbum, i probablement el tema més enganxós de l'àlbum. Amb una tornada facilón però ple d'energia.

"El cep del meu cotxe" és el vuitè tall d'aquest àlbum. Un tema breu ple d'humor i diversió en una versió, molt particular, de la cançó infantil, el pati de casa meva. El segueix "Epic hangover", un dels temes més originals de l'àlbum. Sense perdre el so que els caracteritza, marcat pel Thrash Metall underground d'origen alemany, la banda donar una nova volta al seu so. Thrash estripat i ple d'actitud. L'àlbum el tanca "God Is A Shemale", moment on la banda torna a mostrar la seva capacitat per combinar a la perfecció el Metall més extrems amb un sentit de l'humor particular sense cap tipus de vergonya.

Execution ens porta un bon disc de Thrash Metall de so cru i directe per als amants del bon so Old School. Un disc que no aporta cap novetat, però que no defrauda.

ZorroLoko
03/05/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.