SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

7 Almas - Abre los Ojos (2018)

7 Almas - Abre los Ojos
7 Almas logo
España

Abre los Ojos

Hard Rock
The Fish Factory
2018


Temes

1. Siempre Vas A Estar
2. Cuando Me Miras
3. Nunca Vuelvas
4. Abre Los Ojos
5. Invierno En Octubre
6. Revolución
7. Tu En Mi Vida
8. Ya No Estás
9. El Reino Del Placer
10. El Templo Del Sol
11. Contigo

Formació

Guitarras: Óscar J. López
Voz: Israel Hernansáiz
Bajo: Óscar Salas "Cherokee"
Teclados: Carlos Mora
Batería: Óscar Pérez

Crítica

La banda madrilenya 7 Almas sorgeix l'any 2014 com un nou enfocament a l'Hard Rock cantat en castellà. Aquest mateix any editen el seu primer treball discogràfic, titulat Nova Terra. Un àlbum que recull clares influència de bandes com Whitesnake o Sang Blava. Obre els Ulls és el seu segon treball discogràfic, un treball madur d'autèntic Hard Rock, que suposa un pas en ferm en la carrera musical d'aquest conjunt.

"Siempre vas a Estar" és el tema que obre el disc. Un tema d'autèntic Hard Rock carregat d'actitud i molta molta elegància. Des del primer acord, la banda ens recorda a bandes mítiques del gènere cantat en castellà com Ñu o els ja citats Sang Blava. El baix de Cherokee imprimeix molta actitud al tema, completant una base rítmica de gran enganxada. el segon tema de l'àlbum es titula "Cuando me miras". En aquest tema, les guitarres d'Óscar J. López aporten un riff de gran personalitat, que, sumat als teclats de Carles Mora, li donen al tema un lleuger aire als suecs Europe.

"Nunca vuelvas", el tercer tall de l'àlbum, és un tema que posseeix uns cors perfectes que ens recorden I & T. Un tema que posseeix un sol de guitarra ple de creativitat. La veu d'Israel Hernansáiz demostra tenir un to especial per al rock més estripat. Un bon tema amb lleugeres influències a l'Hard Rock clàssic de bandes com Deep Purple. El segueix "Abre los Ojos", tema que dóna títol a l'àlbum. Un tema on els teclats adquireixen un gran protagonisme, guanyant molta melodia en una cançó que s'acosta al millor AOR.

Invierno en octubre" és un mig temps emotiu, amb matisos folk i estructura Blues Rock. Les guitarres acústiques acompanyen la veu d'Israel Hernansáiz en un tema que ens recorda als primers treballs de M Clan. Amb Revolució, la banda torna a posar en valor els teclats, per construir un bon tema d'Hard Rock melòdic. Un tema enganxós ple de tornades enèrgics. Amb "Tu en mi vida", 7 Almas tornen a mostrar la seva faceta més càlida. Un tema de grans harmonies que acompanyen un treball vocal superb que ens recorda a Whitesnake.

"Ya no estás" és el vuitè tall de l'àlbum, un tema d'autèntic Hard Rock d'estadi. Un tema imprescindible en cada directe. Destaca la base rítmica en aquest tema, mostrant un equilibri perfecte al servei de la melodia. El segueix "Reino del Placer", moment en el qual el so de la banda es torna a endurir, mostrant la faceta més macarra de la banda.

"El Templo del Sol", és probablement el millor de tot el disc. Un tema ràpid i descarat. De riff dinàmic i base rítmica molt enèrgica. Un tema que dóna un gir a un disc carregat d'actitud i honestedat. L'àlbum el tanca "Contigo". De nou, una balada molt càlida, plena d'emoció, que sembla dedicada al fill d'algun membre de la banda. Un tema molt emotiu que serveix de punt final per a aquest tema.

7 Almas ens porta amb Obre els ulls un disc de Hard Rock cantat en castellà carregat d'actitud i presència, amb clares influències de bandes mítiques del gènere que segur, no defraudarà als seguidors de grans bandes com Ñu.

ZorroLoko
08/05/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.