SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Evil Hunter - Evil Hunter (2018)

Evil Hunter - Evil Hunter
Evil Hunter logo
España

Evil Hunter

Heavy Metal
Fighter Rec.
2018


Temes

1. Surf the Waves
2. Evil Hunter
3. Heartbeat
4. Hot Leather
5. Hold Me Tight
6. Go
7. By Your Side
8. Open Up Your Eyes

Formació

Veu: Damián Chicano
Guitarra: José Rubio
Guitarra: Víctor Durán
Baix: Alberto Garrido
Bateria: Gustavo Segura

Crítica

Evil Hunter és un supergrup format perun conjunt de músics que entre les seves trajectòries podem trobar bandes de la talla de Warcry, Lords of Black o Nightfear, entre d'altres. Tot un elenc de músics de dilatada trajectòria que en aquest 2018 ens presenten un àlbum homònim on el Heavy Metal Clàssic se suma al Power Metall i l'Hard Rock, demostrant que encara queda molt per demostrar.

Evil Hunter és la nova banda de José Rubio, guitarrista famós pel seu pas per bandes com Warcry, Jose Andrea Uroboros o Nova Era. Artista que ha sabut envoltar-se de Damià Chicano, el baterista Gustavo Segura, membre de Nova Era i de la Vargas Blues Band), el guitarrista Víctor Durán, de Lords Of Black i Nightfear, i el baixista Albert Garrido de les bandes Alien Rockin 'Explosion i Black Hat. Tota una alineació de primer nivell per a un disc compost per vuit talls que no tenen desperdici.

El disc l'obre "Surf the Waves", tota una mostra potent de com fer Hard Rock de so anyenc en ple 2018. Un so cru i coherent que sona actual gràcies a unes guitarres directes i sense artifici acompanyades per una base rítmica de pega seca i contundent. Les harmonies vocals fan que t'enganxis al tema des de la primera escolta recordant-nos als grans himnes de l'era daurada del Hard Rock. El segueix "Evil Hunter", cançó que dóna títol a la banda i l'àlbum. De nou, un tema de so net i modern, de producció supèrbia per a un tema de pur Heavy Metal Clàssic de gran actitud. La tasca vocal de Damià Chicano torna a augmentar la qualitat d'un tema capaç de recollir el millor del gènere.

El tercer tall de l'àlbum es titula "Heartbeat", tema on la base rítmica executa uns passatges frenètics capaços d'aportar a la cançó un caràcter èpic al més pur estil Power Metall. La tasca d'Alberto Garrido i Gustavo Segura és digna de menció, demostrant en cada segon del disc seva capacitat musical i l'experiència acumulada, tot un bastió en el so de la banda. Amb "Hot Leather" ens arriba el mig temps de rigor. Un tema més pausat que al que ens té acostumats, proper a l'AOR de la dècada dels 90. Un tema ple d'harmonia i contundència.

Amb "Hold Em Tight", Evil Hunter torna a trepitjar l'accelerador i demostra quin és el seu terreny, cosa que s'accentuen en "Go", moment, on el gust de so Hard Rock més cru torna a posar-se en valor mitjançant riffs de guitarra enèrgics.

"By your side" representa el moment de calma en aquesta tempesta. Una Power Ballad de construcció perfecta, on les harmonies demostres com Evil Hunter posseeix un recorregut prou profitós com per saber treure una bona melodia sota qualsevol circumstància. Un tema que ens fa reposar tot el que s'ha escoltat abans de tornar a pujar en ràbia i contundència en "Open Your Eyes", tema que tanca l'àlbum. De nou, un tema contundent i pesat, que conclou un àlbum ple de qualitat, però massa breu.

El Supergrupo Evil Hunter ens presenta un àlbum d'influències clàssiques, però de so modern, ple de contundència i actitud a través de vuit talls intensos. Un disc de gran qualitat que no defraudarà als seguidors del Metall més Clàssic. Com a aspecte negatiu ressaltar el breu d'un àlbum que fa que ens quedem amb ganes d'escoltar molt més d'Evil Hunter.

ZorroLoko
16/05/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.