SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Chaos before Gea - Chronos (2018)

Chaos before Gea - Chronos
Chaos before Gea logo
España

Chronos

Progressive / Death Metal
Blood Fire Death
2018


Temes

1. The Void
2. Chronos
3. Rebirth
4. From The Cradle To The Grave
5. Consciousness, Conscience
6. Spiritual Awakening
7. The Nine
8. Legacy

Formació

Veu: Ismael Pérez
Bateria: David Arroyo
Baix: Damián Schmitt
Guitarra: Adrián López
Guitarra: Hernan Jensen

Crítica

Chaos Before Gea tornen per la porta gran amb Chronos, un treball compost per vuit talls afilats i plens de caràcter en un exercici particular de Metalcore i Crossover amb so propi. Un treball sòlid ple de múltiples influències que van des de Lamb Of God fins Gojira, passant per Symphony X o Alice In Chains. Un pols que de nou guanya els malaguenys, a través d'un disc que no et pots perdre.

The Void és el tema encarregat de mostrar tota l'energia i capacitat d'aquesta banda. Des del primer segon David Arroyo demostra tenir una capacitat innata per deslligar un veritable huracà després dels timbals. La veu d'Ismael Pérez s'esquinça deslligant energia en cada compas. Una cançó plena de qualitat, on la banda juga amb les textures i els matisos, mostrant la seva capacitat a l'hora de teixir aquest metalcore de so propi. El segueix Chronos, tema que dóna títol a aquest àlbum. Un tema cru, on la base rítmica torna a ser la gran protagonista. El treball d'Adrián López i Hernan Jensen a les guitarres imposa des del primer acord. Un altre gran tall per a una banda que sembla estar en continu ascens.

Rebirth és el tercer tall del disc. Un tema centrat en un riff contundent i cru, sense adorns, però ple de color i intensitat. Guitarres pesades que s'equilibren a la perfecció creant harmonies cuidades juntament amb els blastbeats trasbalsats teixeixen un tema propi per al directe. El segueix From The Cradle To The Greu, un tema que fa olor de bandes com Mastodon. Ple de lleugers cops de cua de metall progressiu de la millor fornada. Moment on la banda explora diverses estructures i canvis de direcció. Qualitat i integritat per a un tema que imprimeix caràcter.

Consciousness, Conscience transmet l'equilibri perfecte entre les veus netes i growls estripats creats per les cordes vocals d'Ismael Pérez. Un vocalista en perfecte estat creatiu que sorprèn a cada pista. Un tema fresc amb influències del Groove metall, lluny d'estructures simples o repetitives. El segueix Spiritual Awakening, pista on la banda, de nou, s'endinsa en camins propis del metall progressiu. La capacitat d'experimentació d'aquesta banda és digna de menció.

El setè tall de l'àlbum es titula The Nine. Un tema diferent, on la banda sembla beure d'influències de bandes com Alice In Chains i la seva etapa més fosca, una cosa que la banda ha sabut fer seu. Legacy és el tema que tanca aquest àlbum. Moment en el qual la banda deslliga qualsevol indici de ràbia que semblava contenir per deslligar un de les millors composicions de tot el disc. Un tema que ens recorda lleugerament a bandes com Machine Head, influències del Thrash Metall i algun gest de complicitat al death. El fermall perfecte.

Chaos before Gea ens presenta un disc sòlid i cru, ple d'actitud que reflecteix la capacitat d'una banda en creixement. Un disc ple d'influències i matisos que la banda ha sabut impregnar d'una actitud pròpia. Un disc breu no apte per als més puristes.

ZorroLoko
13/06/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.