SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Embellish - Blindead (2012)

Embellish - Blindead
Embellish logo
España

Blindead

Gothic Metal
Crystal Eyes Records
2012


Temes

1. Valley of Broken Smiles
2. Bleed Me
3. Black Star
4. Your Love Wants to Kill Me
5. Walk Alone
6. Words of Fire
7. Our Last Twilight
8. Save the Breath
9. Key of Sadness
10. Waiting the Light
11. As I Did
12. Heavens Closed

Formació

Veu: David Gohe
Guitarres: Miguel Castilla
Guitarres: Marc Martin
Baix: Ernesto Castilla
Bateria: Gonzalo Moldes

Crítica

Embellish és un grup de goth metall, que ja porta els seus anyets en l'escena del metall i ja té força experiència a l'esquena. El passat 2012 va sortir al mercat el seu últim treball d'estudi, Blindead, dut a terme al costat de Crystal Eyes records, i farà poc més d'un mes es va fer públic el seu nou videoclip "Bleed me".

En Embellish ens trobem amb la veu masculina de David Gohe, una veu masculina melòdica, és a dir, no gutural o el que és el mateix: una cosa que últimament, al meu parer, es veu poc. Últimament s'estila molt el gutural en el metall i sembla que ens oblidem una mica de les veus melòdiques, fins al punt de trobar-me amb individus que opinen que si no hi gutural no és metall. No us penseu ara que estic en contra dels guturals, al contrari, m'agraden i molt, però no hem d'oblidar les veus melòdiques, perquè això no fa que el metall sigui menys metall, i tenim grans veus melòdiques aquí a Espanya, i un exemple és la de David Gohe. No puc deixar de caure en allò de "la seva veu em recorda a", i és que els cantants estem una mica condemnats a això, però perquè us feu una idea del que us podeu trobar, la seva veu em recorda en alguns deixis, al cantant de HIM, i en altres al de Skizoo, Morti. Però tot i així no és cap d'ells sinó que és ell mateix, David Gohe.
Bé, parlarem de Blindead, és un àlbum de sons molt contundents, que ens demostra que córrer no vol dir ser més dur, i és que crec que en ocasions la gent oblida l'ampli ventall de què disposa el metall i cau en clixés absurds .

Blindead barreja molts sons, podem trobar al llarg del disc molts sons electrònics que li donen un toc molt especial a les cançons, una ambientació que et fica de ple en les cançons. He anat trobant alguns tocs que no deixen de recordar-me a la música índia i al budisme. Al meu parer té un so bastant fosc però molt ben buscat perquè no es fa pesat, amb un gran treball en el muntatge i la gravació de les veus.

Sense cap dubte han fet un gran treball amb aquest àlbum, cosa que, pel que m'han dit (ja que no he tingut la sort de veure'ls en directe encara) es reflecteix en els concerts.

Embellish no tenen por a barrejar sons i efectes per aportar-nos una gran experiència, per això recomano escoltar aquest àlbum, perquè inevitablement t'enganxes a ell i cada vegada que ho tornes a escoltar trobes alguna cosa nova en els racons de les seves cançons que et crida l'atenció.

Mireia
17/07/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.