SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Grim Comet - Metropol Sessions (2018)

Grim Comet - Metropol Sessions
Grim Comet logo
España

Metropol Sessions (EP)

Stoner / Rock / Metal
Art Gates Records
2018


Temes

1. Echoes
2. The Path We Ride
3. Virgins of Madness
4. Inner Halls
5. Ghost
6. Warming the Sun

Formació

Baix: Alvarito Arias
Bateria: Jorge Mánver
Veu i guitarres: Willy Black

Crítica

Des de la ciutat de Madrid ens arriba el nou treball discogràfic de Grim Comet. Un power trio d'influències Stoner i Hard Rock on el llegat de bandes com Black Sabbath o Motorhead són més que palpables. La banda ens porta un petit EP de sis temes gravats en directe a l'estudi Metropol Sessions, pertanyents als seus dos treballs d'estudi, perquè els seus oients vagin fent més suportable l'espera fins al seu nou disc d'estudi.

"Echoes" és el tema encarregat d'obrir aquest EP. El so pesat, característic d'aquesta banda, envaeix cada segon de la producció. Grim Comet ens presenta un riff hipnòtic i dens, capaç de transmetre molta energia. La tasca d'Alvarito Arias i Jorge Manver a la base rítmica impregna de fermesa un tall ja de per si fosc. "Virgins Of Madness" ens presenta un conjunt d'influències pròpies del Hard Rock de la dècada dels 70. Un tema que imprimeix gran presència en l'EP. Guitarres eixordadores i altament distorsionades i una bateria de gran precisió acompanyen una línia vocal de gran harmonia i profunditat.

A "The Path We Ride", Grim Comet endureix el seu so bevent de bandes com Venom o Pentagram. La banda executa un tema de tempo pausat, per a una cançó que de manera progressiva va adquirint major profunditat en la seva estructura. Una de les millors gravacions d'aquest EP. El segueix "Inner Halls", un tall de so enèrgic, on les tornades adquireixen un paper protagonista al llarg d'una composició que aporta molta energia a l'EP a través d'un riff molt enèrgic i una base rítmica dinàmica.

El cinquè tall de l'EP es titula "Ghost", el qual arrenca amb una execució supèrbia a la bateria, instrument que en aquest tema aporta la clau de tota la cançó. La veu de Willy Black es presenta en plena forma sent ja, un senyal d'identitat del so d'aquesta banda. "Warming The Sun" és el mig temps encarregat de tancar aquest EP. Sense perdre la densitat del seu so, Grim Comet aposta per una balada de fortes elements atmosfèrics on la veu sembla llunyana davant un huracà sonor.

Grim Comet ens mostra amb Metropol Sessions seva capacitat per al directe, a través de sis temes recollides sense artificis ni adorns. Una mostra del que pots veure encada un dels seus directes, terreny favorable per als de Madrid, i que et recomano que vegis si tens l'ocasió. Un EP directe per a una banda que està en ple creixement i projecció.

ZorroLoko
20/07/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.