SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Scape Land - Evil Mind Pieces (2018)

Scape Land - Evil Mind Pieces
Scape Land logo
España

Evil Mind Pieces

Thrash Metal / Metalcore
Autoproducido
2018


Temes

1. Evil
2. Take´em out
3. I am
4. Crazy
5. God´s Love
6. Don´t Break me up
7. Breath
8. Alive
9. Mind Pieces

Formació

Baix: Josema
Guitarra: Diego
Veu: Iván
Bateria: Adrián

Crítica

Després de tres anys d'espera, els gaditans Scape Land tornen a mostrar la seva capacitat per al Metall de millor octanatge a través de 9 talls marcats per una actitud salvatge i el bon gust per les melodies cuidades.

"Evil" és el tema que obre aquest treball, el tall més llarg del disc, amb més de 6 minuts de durada on Scape Land deslliga tota la seva artilleria en una barreja perfecta entre ràbia i tècnica a través d'una cançó que beu del Thrash Metall més modern de bandes com Lamb of God. La tasca d'Iván a les veus és superba i digna de menció. Un vocalista capaç de combinar els growls més agressius amb les veus més netes i clares, mostrant una versatilitat vocal capaç d'impregnar de personalitat aquest treball. El segueix "Take'em out", on la banda torna a deslligar tot un huracà de so estripat. Un riff cru de clares influències del Metalcore dirigeix ??el desenvolupament d'un tema ràpid, que torna a equilibrar la cruesa d'unes guitarres saturades amb les harmonies vocals del seu cantant.

"I am" és el tercer tall d'aquest àlbum. Un tema que arrenca amb un arpegi de guitarra heretat del Southern Metall per progressivament esdevenir un riff fosc i dens que impregna d'identitat a una cançó dinàmica i de tempo variable. La tasca de Josema i Diego a la base rítmica es mostra més compenetrada que mai, construint un autèntic mur de so, en el que per a mi, és el millor tall de tot l'àlbum. "Crazy", comença de manera similar, fent evidents les influències dels gaditans. Un tema que navega entre el Doom Metall i el Sludge Metall. La bateria d'Adrián en aquest tema demostra la capacitat d'aquest músic per construir tempos sòlids, un altre gran moment de l'àlbum.

Amb "God's Love", la fórmula sembla començar a esgotar-se. Un tema que arrenca de manera pausada, i que mostra una melodia càlida, de caràcter íntim, que sembla emular tota l'onada de bandes post grunge que van sorgir al començament del segle XXI. El començament de "Do not Break em up" és similar al que escoltat fins ara. Un començament pausat, íntim i càlid que poc a poc va augmentant en intensitat i cruesa fins a generar una melodia amb accent propi.

"Breath" és el setè tall de l'àlbum. Una pista instrumental de poc més de trenta segons que serveix d'interludi fins a "Alive", cançó que aprofita el arpegi del tall anterior per fer emergir una melodia hipnòtica capaç de despertar l'atenció de l'oient. Una de les cançons més cuidades del disc. Tancant aquest àlbum escoltem "Mind Pieces". De nou Scape Land torna a trepitjar l'accelerador per desenvolupar una cançó estripada i plena de caràcter i arrogància, de clares influències de bandes com System of a Down. Personalment, la faceta de la banda que més m'agrada.

Scape Land ens porta un disc que equilibra temes crus, capaços de transmetre molta energia i actitud, amb altres més pausats de caràcter íntim i desenvolupament lineal. Un disc interessant, que no defrauda, ??però que no és capaç de mostrar encara tot el potencial d'aquesta banda de metall.

ZorroLoko
13/08/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.