SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Killus - Imperator (2018)

Killus - Imperator
Killus logo
España

Imperator

Industrial Metal
Maldito Records
2018


Temes

1. The Awakening
2. Imperator
3. The Army of Dead Soldiers
4. Rostov (feat. Tim Skold)
5. Stranger Things
6. Queen of Babylon
7. The Coven
8. Let me in
9. Eternity
10. Do it in my Name
11. The Demon’s Inn
12. Infectio

Formació

Veu: Supersixx
Guitarra: Ruk
Baix: Premutoxx
Bateria: Nano
Guitarra: Kun

Crítica

Des de Castelló ens arriba el nou treball discogràfic de la banda de Metall Industrial Killus. El títol triat per a aquesta obra és Imperator, compost per tretze temes que demostren un pas en ferm cap endavant en la seva carrera musical, apostant, cada vegada més, per un so pesat d'atmosfera fosca. El disc ha estat gravat per Ruk en els Hell 's Studio, i compta amb una producció de luxe de les mans d'Enrique Soriano i Ruk en Crossfade Mastering Studio.

Aquest àlbum l'arrenca "The Awakening", una intro tètrica, capaç de construir una atmosfera d'angoixa, tota una premonició del que encara està per arribar, el preàmbul perfecte per al segon tall, tema que dóna títol a l'àlbum, Imperator. Un tema breu, de tot just dos minuts de durada, on Killus executa la seva particular visió del Metall Industrial. Molta energia i entrega on la veu de Supersixx es mostra en millor forma que mai. Nano i Ruk construeixen un mur de so infranquejable demostrant com aquest LP suposa un pas definitiu en la seva trajectòria. El segueix "The Army Of Dead Soldiers", una pista dinàmica, on el patró rítmic aporta molta energia a un tema que recorda per moments a Nine Inch Nails. Un tema fosc i dens, que compta amb una tornada que se't quedarà gravat a foc. Premutoxx al baix i Nano a la bateria construeixen una base sòlida i fèrria, capaç de transmetre major densitat al tema, si cap. Del millor del disc.

El quart tall del disc es titula Rostov. Moment on Killus compta amb la col·laboració de Tim Skold, ni més ni menys, el que va ser temporalment guitarrista de Marilyn Manson, reforça a Killus al llarg d'un tema de riff sòlid i atmosfera tètrica, com tret d'una pel·lícula de terror. El segueix "Stranger Things", on els de Castelló treuen a la llum tota la seva capacitat per construir un bon tema de Metall Industrial. És inevitable percebre clares influències de bandes com Ministry. Un tema ràpid, dinàmic, i fins i tot, ... ballable. Fa olor de directe, sens dubte.

"Queen of Babylon" marca la meitat del LP. Un tema salvatge, capaç de no concedir un segon de respir. La base electrònica és digna de menció per a una cançó que recorda els millors moments del Reverend Manson. El segueix "The Coven" com una clara continuïtat del tema anteriorment escoltat. Amb un tempo més pausat i una estructura més clàssica, Killus aposta per un tempo cru capaç de transmetre densitat a una cançó ben construïda. Molt recomanable.

"Let Em In", és un altre d'aquests talls que fa olor de directe. El Metall Industrial cobra en aquest tema, al llarg de més de tres minuts i mig, una nova dimensió. Un tema que ens recorda el millor de White Zombie, demostra la capacitat musical de Killus. El segueix "Eternity", totalment punyent, de riff intens i enèrgic, dirigeix ​​fermament un tema cap a l'abisme sonor que provoca. Un tema ràpid, on la base electrònica té el seu particular protagonisme. Un tema de tornada enganxosa i de base ferma.

A "Do it in my Name", Killus accelera la maquinària per arrasar amb el seu so, de gran personalitat, una cançó molt fresca i d'estructura intuïtiva. El segueix "The Demon 's Inn", amb un treball en les harmonies vocals supèrbia. Un altre punt a favor per als de Castelló, la capacitat de combinar la cruesa de la seva música, amb un sentit de la melodia per sobre de la mitjana.

Arribant gairebé al final d'aquest treball vam escoltar "Infectio". Probablement el tema més innovador d'aquest LP. Un tema que contrasta lleugerament amb el que s'ha escoltat fins al moment. Una cançó més propera a Alice Cooper que a Marilyn Manson o Ghost. La banda tanca l'àlbum amb "The Black Sound", de nou, la producció eleva la qualitat d'aquestes composicions. De gran atmosfera terrorífica i tètrica tanquen aquest disc demostrant que la seva carrera està en constant ascens.

Killus presenta amb Imperator un disc de gran qualitat i una producció excel·lent. El pas definitiu en la seva carrera. Un disc molt recomanable.

ZorroLoko
17/09/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.