SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Ereb Altor - Gastrike (2012)

Ereb Altor - Gastrike
Ereb Altor logo
Suecia

Gastrike

Viking / Doom Metal
Napalm Records
2012


Temes

1. The Gathering of Witches 05:39
2. Dance of Darkness 06:19
3. Dispellation 06:41
4. Boatman's Call 05:38
5. The Mistress of Wisdom 08:25
6. I Djupet Så Svart 06:15
7. Seven 06:11

Formació

Veus, baix, guitarra i teclats: Mats
Veus, baix, guitarra i teclats: Ragnar
Bateria: Tord

Crítica

Ereb Altor és sense cap mena de dubtes una de les bandes clau dins del poc conegut món del viking-doom metal. Questa banda es va formar a Gävle, Suècia, sobre l'any 1990, tot i no va ser fins el 2003 que no van grabar la seva primera maqueta anomenada “The Awakening”, però ens centrarem en el seu darrer traball que va sortir aquest mateix any 2012 mitjançant Napalm Records.

Per sobre i donant una primera escoltada a l'àlbum ja sembla complicat poder dir només un parell de coses de cada tema, son talls molt ben composats, pensats, amb moltes idees interessants i sobretot amb uns ambients i feeling que se't fiquen dins de l'estómac.

Per resumir una mica amb quin CD ens trobem a les nostres mans, es tracra d'un conjunt de temes amb guitarres contundets, bons riffs (una mica típics, pero posats amb gràcia, inlcús en temes com “The Mistress Of Wisdom” m'arriben a recordar una barreja entre Cradle of Filth y Therion), poques melodies per ser un grup de doom, però molts arrenjaments interessants que fan que no es facin les cancóns molt pesades. Unes linies rítmiques de batería i baix adequades per al que demanen els temes i tot i que costin distingir a vegades i altres estiguin massa altes, bon traball de teclats que ajuden a donar-li la correcta ambientació als temes.

El so de l'àlbum és correcte, tot i que sona una mica guarro però dona la sensació que un mica també el que buscava el grup, i sincerament no queda malament, va amb el rotllo que porten.

Pel que fa a l'artwork, és una de les portades que més m'han agradat i sorprés en el últims temps. Molt bon treball artístic i de composició visual, tot i que sembli que manca de sentit el dibuix, té molts detalls, cosa que fa que cada vegada que li dondes un cop d'ull hi trobes alguna cosa nova i a l'hora que fa divertit.

Metxo
29/10/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.