SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Feelings Of Fear - Alive (2018)

Feelings Of Fear - Alive
Feelings Of Fear logo
España

Alive

Melodic Metal
Autoproducido
2018


Temes

1. Intro
2. Screaming
3. Vampire justice
4. Damned
5. My Own Worl
6. The silence
7. Alive
8. Defenseless
9. Run
10. Outro

Formació

Guitarres: Alex H
Veu: Betty
Teclats i sintetizadors: Charlie
Bateria: Andrés
Baix: Carlos

Crítica

Després editar la seva primera demo, fa tot just dos anys, els murcians Feelings of Fear, s'atreveixen a fer el salt amb el seu primer àlbum, de caràcter autoproduït i amb un so carregat de personalitat. Múrcia ens té acostumada a donar-nos petites mostres de gran talent. Bandes com Hitten, S.N.A.K.E, Mez-K, Sleeping Village, Brown Beast, ... i així un llarg etcètera, ens deixen entreveure la realitat d'una escena carregada de grans noms, com si d'una petita Seattle situada al sud-est es tractés. Ara li toca el torn a Feelings of Fear, una banda de Metall Gòtic, amb grans influències del Metall Industrial, com si fiquessis en una batedora a Nightwish ja Rammestein, i li añadieras tota la ràbia d'una banda que ve amb ganes de fer-se un buit.

L'àlbum l'arrenca Intro, una pista de dos minuts de durada on el sintetitzador és el protagonista. Una melodia que sembla basa en les bandes sonores de pel·lícules de terror. El preàmbul perfecte per introduir-nos en el clima que marca el disc. Amb Screaming, la banda exposa tot el potencial que posseeix, un so polit, de producció supèrbia eleva la qualitat d'un tema sense desperdici. Betty es mostra com una frontwoman versàtil, de gran modulació vocal, fent d'això, juntament amb l'ús dels teclats, el senyal d'identitat d'aquesta banda. Un tema de Metall Gòtic, pausat, ple de textures i matisos.

El tercer tall de l'àlbum es titula Vampire Justice, moment on Andrés executa una base rítmica dinàmica i de gran presència en una cançó àgil, on predominen les grans harmonies, i el patró rítmic del doble bombo. Una cançó propera a bandes com Within Temptation o Nightwish. El segueix Damned, un tema pausat, capaç de trasportarte a una atmosfera lúgubre. De nou, la veu de Betty és el valor segur d'aquesta cançó. Una cantant de gran projecció que sap ocupar el lloc que li correspon en la melodia. Els teclats de Charlie ens recorden en ocasions, a Flake, de la banda de Metall Industrial alemanya Rammstein.

Amb My Own World, arriba per a mi, el millor tall de tot aquest treball. Un tema carregat d'electrònica, d'execució equilibrada, guitarres agiladas i una base rítmica plena de presència. The Silence representa el moment més íntim del disc. Tan sols Charlie als teclats, i Betty a la veu, s'encarreguen de entreteixir una melodia plena d'emotivitat i sentiment. Un moment de pausa, parell encara àlbum carregat d'emocions.

Amb Alive, tema que dóna títol a l'àlbum, arribem al setè tall. Les guitarres d'Alex H. cruixen aportant profunditat d'un tema d'tornada enganxosa. El pes de la melodia segueix sent responsabilitat dels sintetitzadors, grans encarregats d'aportar el senyal d'identitat de la banda. En Defenseless la banda sembla voler donar una mica més de si. La bateria d'Andrés es mostra fèrria, capaç de construir una base rítmica amb molta presència, cosa que no podem dir del baix elèctric, que sembla absent gairebé en tot el disc.

Run fa deslligar tota la ràbia d'una banda que ens porta un tema dens, de tempo accelerat i riff cru. Per tancar aquest àlbum, escoltem Outro, on, de nou, el llegat de les grans bandes sonores, inspiren a aquesta banda per crear una atmosfera tètrica que conclou un àlbum marcat per la quantitat de bons temes i el seu dinamisme.

Feelings of Fear ens porta amb Alive un disc compost per deu talls que no defraudessin als amants de Metall Gòtic i del Metall Industrial. Una banda en ple estat de creativitat i creixement artístic, caracteritzat per una vocalista versàtil capaç d'impregnar d'identitat cada un dels segons d'aquest treball. El so del teclat és capaç de dirigir el ritme de la melodia aportant el major pes de la composició. Un disc molt recomanable.

ZorroLoko
29/10/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.