SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Knights of Blood - Falsa realidad (2018)

Knights of Blood - Falsa realidad
Knights of Blood logo
España

Falsa realidad

Heavy Metal
Duque Music
2018


Temes

1. Falsa Realidad
2. Algún Día
3. Pobres Bajo La Piel
4. Perdóname
5. Defiende El Metal
6. Cielo Gris
7. Necio Perdedor
8. Ya No Me Das Miedo
9. Perdición
10. Síndrome
11. Knights of Blood

Formació

Veu: Mireia Fontarrosa Zamora
Guitarra Solista: José Ramón Vílchez
Guitarra Rítmica: Javier Jesús Molina:
Baix: Alejandro Sola Jiménez
Bateria: Kyle Jon O'brien

Crítica

Knights of Blood ens presenta el seu segon treball discogràfic, després editar el seu EP Revolución, ara ens presenta el seu primer LP. Titulat com Falsa Realitat, la banda d'Heavy Metall construeix tot un treball dirigit a fer-nos obrir la ment i allunyar-nos de prejudicis, estereotips, però, sobretot, a estimar el Metall.

L'àlbum ho arrenca la cançó que dóna títol a l'àlbum. "Falsa Realidad", un tema intens, enèrgic, d'estructura sòlida i que rememora potser l'Heavy Metal cantat en castellà. Una veu molt treballada, i una secció instrumental d'infart. No és el millor tema de l'àlbum, però posseeix el potencial necessari com per obrir aquest treball amb el nivell d'energia al màxim. El segueix, "Algún Día", cançó que es caracteritza per posseir una tornada complex. Amb una bateria sòlida, i un treball en les guitarres per sobre de la mitjana. Els canvis de ritme caracteritzen un tema amb molta força, on destaca la veu de Mireia Fontarrosa i les seves lletres carregades de missatge social.

 El tercer tall de l'àlbum es titula "Pobres Bajo La Piel", tot un tema d'Heavy Metal clàssic, al més pur estil Azrael. De nou les guitarres tornen a regalar-nos un treball equilibrat, enèrgic i ple de passió. Tot un homenatge al millor del Heavy de la talla de bandes com Avalanch. El segueix Perdona, un mig temps molt melòdic, que fa olor de tema clàssic, ple de nostàlgia. El típic tema pausat que no pot faltar en un àlbum com aquest. "Defiende El Metal" és el cinquè tema d'aquest disc. I probablement el tema central de tot aquest disc. Un tema que és en si, un homenatge a l'Heavy Metall de sempre, a les seves sales, a l'escena ... tema en el qual col·labora Oscar Sancho, de Luxúria. Tot un defensor de l'escena. El segueix Cel Gris, una altra vegada és el moment per a una balada de grans harmonies i textures. Una cançó pausada, que no descobreix res de nou, però que resulta molt interessant d'escoltar.

"Necio Perdedor" és el moment triat per Knights of Blood per assenyalar directament a aquestes persones sense coherència alguna, una cançó que recorda, en la lletra, a aquest clàssic de Saratoga titulat Gos Traïdor. El segueix "Ya No Me Das Miedo", de nou un tema pausat, equilibrant el resultat final d'aquest treball ple de so vell, pel que fa a Heavy Metal es refereix. Les guitarres acústiques aporten a aquesta cançó més profunditat.

Amb "Perdición" vam arribar al novè tema d'aquest disc. Una cançó carregada de dinamisme i tensió en cada nota. Capaç de mostrar, un cop més, la capacitat d'aquesta banda per reinventar tema després tema. A "Síndrome", la banda torna a apostar pels mitjos temps, i les textures suaus. Tancant el àlbum, la banda ens presenta Knights of Blood un altre homenatge a l'Heavy Metall. Un clar tribut a l'Heavy Metal més clàssic, el de pèl llarg i jaquetes de cuir.

Knights of Blood ens presenta amb Falsa Realidad un àlbum homenatge al millor Heavy Metal cantat en castellà. Tot un tribut a l'escena metàl·lica i als seus sales. Un àlbum que no presenta cap novetat al gènere, però que ens fa recordeu una època on el Heavy estava més present que mai. La veu de la Mireia és del millor de tot el disc, una frontwoman de primer nivell a la qual podem escoltar bé acompanyada per dues guitarres de so salvatge.

ZorroLoko
22/11/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.