SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Arwen - The Soul's Sentence (2018)

Arwen - The Soul's Sentence
Arwen logo
España

The Soul's Sentence

Progressive Metal
Autoproducido
2018


Temes

Hollow Days
Torn From Home
Us Or Them
The Void
When The World Doesn’t Matter
Endless Burden
Beyond Pain
My Worst Self
Crying Blood
Our Chance
You Know My Name

Formació

Guitarra i veus: Jose Garrido
Guitarres: Gonzalo Alfageme
Baix i cors: Daniel Melian
Teclats i sintetizadors: Javi Diez
Bateria: Nacho Arriaga

Crítica

Arwen és un grup que neix a Madrid el 1996 i que compta ja amb altres 2 discos anteriors a aquest. La particularitat d'aquest tercer és que arriba 14 anys més tard i crec que ja només per això mereix una anàlisi exhaustiva.

En ell podem trobar diverses col·laboracions que afegiran un toc de distinció a la formació actual del grup, per això crec que les expectatives són molt altes i encara esperem segueixin la línia dels seus antics treballs, som conscients que l'evolució ens farà experimentar noves sensacions i és que, si alguna cosa té la música, és que és màgica.

Bé, doncs anem ja a l'anàlisi i és que el disc obre amb "Hollow Days", un tema potent, amb grans solos de guitarra on a més col·labora el guitarrista Alex Skorza de Silver Fist i on comptem també amb molt bons riffs.

El 2n tema "Torn From Home" és el que dóna nom al seu primer senzill i vídeo de l'àlbum. És un tema en el qual ja percebem els canvis d'estil de la banda, tocs ètnics, teclats a càrrec de Javi Díez de Mägo d'Oz, on hi ha un gran sol de guitarra i una bonica combinació de guturals a càrrec del baixista Daniel Melián.

El 3er. tema és "Us Or Them", un tema molt canyer on hi ha un gran so progressiu amb tints foscos. Un inici molt melòdic i amb la col·laboració en la veu de València Domínguez de Sinaia.
Especialment m'encanta aquest canvi de ritme al Thrash Metall que arriba al tema sobre el minut 2:40, brutal treball a les guitarres de Gonzalo Alfageme i José Garrido.

En el 4t tema "The Void" la banda torna a canviar d'estil i aquest cop a un més rocker a l'estil dels 80's, de tornada enganxosa que et convida a corejar-, un estil gens característic dels anteriors Arwen.

El 5è tema i equador del disc és "When The World Doesn`t Matter" un tema una altra vegada progressiu, molt canyer, amb molt bons riffs i tornada melòdic, en el qual una vegada més brilla la gran veu de José Garrido.

El 6è tema és "Endless Burden" un tema molt més tranquil en el qual col·labora a les veus Javier Vega de Beyond, em transmet una sensació de malenconia i certa tristesa i destaco el gran duet de les veus.

El 7è tema "Beyond Pain" és un tema ràpid, on torna la tralla i és que es palpa durant tota la feina la gran tasca del bateria Nacho Arriaga. Tema molt rocker i una feina una vegada més impecable amb una tornada super enganxós i molta varietat rítmica que fins i tot inclou sintetitzadors.

El 8è tema "My Worst Self", és un tema molt més simfònic que compta amb la col·laboració a la veu de Miguel Rocha de Boyd i recorda una mica als antics Arwen més power melòdics, i menys progressius.

El 9è tema és "Crying Blood", molt hard rocker estil americà, preciós tall en el que torna a destacar en els teclats Javi Díez, brilla el bon sol de guitarra, així impecable la guitarra rítmica que està a grandíssima altura durant tot el disc .

El 10è i últim tema és "Our Chance", una preciosa balada per baixar intensitat i on col·labora l'ex Arwen Mamen Castaño a la veu, realitzant uns preciosos duets vocals amb Josep, és el preludi del comiat.

Finalment i a manera de bonus track ens arriba una bonica versió d'un mític tema del mort Chris Cornell, a manera de tribut "You Know My Name" podríem dir que és la cirereta que adorna aquest meravellós treball.

Després de la escolta arribo a la conclusió que estem davant el millor àlbum de Arwen, que el seu retorn és per la porta gran i que s'aprecia una gran qualitat musical que no deixarà ningú indiferent, per la seva varietat d'estils i la seva perfecta execució, tan sols desitjar que el 4t àlbum no tarda tant jejeje i desitjar-los molta sort en aquesta nova etapa.

Tino Metalmaniak
18/03/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.