SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Rhapsody of Fire - The Eighth Mountain (2019)

Rhapsody of Fire - The Eighth Mountain
Rhapsody of Fire logo
Italia

The Eighth Mountain

Symphonic / Epic / Power Metal
AFM Records
2019


Temes

1. Abyss of Pain
2. Seven Heroic Deeds
3. Master of Peace
4. Rain of Fury
5. White Wizard
6. Warrior Heart
7. The Courage to Forgive
8. March Against the Tyrant
9. Clash of Times
10. The Legend Goes On
11. The Wind, the Rain and the Moon
12. Tales of a Hero's Fate

Formació

Baix: Alessandro Sala
Bateria: Manuel Lotter
Veu: Giacomo Voli
Teclats: Alex Staropoli
Guitarra: Roberto De Micheli

Crítica

La història de Rhapsody es segueix construint dia rere dia. Després de la separació de la formació original, donant com a resultat Luca Turilli s Rhapsody i Rhapsody of Fire, i una infinitat de formacions i esdeveniments on es pretenia reunir a la formació original amb més o menys èxit. Per la seva banda, Rhapsody of Fire segueix intentant buscar aquesta font d'inspiració que li faci reviure allò de "qualsevol temps passat va ser millor". Intentant reflotar aquesta situació, la banda projecta grans plans a través d'una nova saga èpica i musical titulada The Nephilim 's Empire Saga, la primera entrega és The Eighth Mountain, obra que venim a escoltar en aquest moment.

Després dels recents canvis en la formació a la qual s'ha sumat el bateria Manuel Lotter (ex-Farewell to Arms) i el cantant Giacomo Voli (ex-Teodasia), la formació, amb Staropoli com a únic membre original, es pot afirmar que compleix la seva tasca a la perfecció, donant la talla de manera sobrada a través d'una renovació del so i un acostament al so clàssic de la formació, cosa que agraïm. Un treball que no decebrà als veritables seguidors del Power Metal.

L'àlbum l'obre Abbys of Pain. Una intro fosca amb certs matisos simfònics capaç de crear una atmosfera ombrívola i densa, que ens acompanyarà fins l'agressiva Seven Heroic Deeds. Una cançó que impressiona des de la primera escolta. Un tema rude, on els cors marca de la casa situen la cançó entre el Heavy Metal i el Speed ​​Metall. La base rítmica del tema és impressionant, per a una cançó on el shredding sap ocupar a la perfecció el buit que li pertany. La veu de Voli es mostra espectacular, navegant a la perfecció entre els aspectes més melòdics fins als més greus i guturals. El segueix Master of Peace, una cançó èpica i marcada per la malenconia, amb una tornada enganxosa i una melodia de gran construcció. Del millor del disc.

Amb Rain of Fury, la banda recuperarà la confiança dels seus vells fans a través d'un so èpic que ens transporta al millor del Power Metall europeu. L'excel·lent treball de les guitarres i dels teclats aporten la identitat necessària per al tema de Power Metall per excel·lència d'aquest disc. Amb White Wizard ecuchamos un tema que es queda a mig gas. Un mig temps carregat de teclats capaç de construir un clima emotiu, però que personalment, no m'ha dit molt.

El sisè tall d'aquest àlbum, és la balada Warrior Heart, una cançó èpica, marcada per una identitat acústica. Una cançó pausada, de grans harmonies, on el teclat torna a demostrar el seu lloc en aquest entramat musical. Un gran tema. El segueix The Courage to Forgive, una cançó de Power Metall Melòdic de manual. El so pel qual Rhapsody Of Fire es van fer tan grans. El riff de guitarra és espectacular, capaç de transportar-te al llarg de tota la cançó.

Amb March Against the Tyrant, Rhapsody Of Fire ens lliura una composició de 9 minuts en el que probablement sigui, la millor cançó de tot aquest treball. Una cançó capaç de combinar aspectes acústics amb aspectes d'energia desmesurada, amb una tornada enganxosa amb el so que els caracteritza. Amb Clash of Times, la maquinària del Power Metall Europeu es mostra millor engranada que mai. Una cançó que compta amb un sol de guitarra influenciat pel Heavy Metal Neoclàssic capaç d'omplir de tensió tot el tema. Un altre gran moment al llarg d'aquest disc, sens dubte.

Amb The Legend Goes On, arribem a la desena pista de l'àlbum. Un tema senzill, que ens recorda als primers treballs de Rhapsody Of Fire, i que farà que els vells fans de la banda sentin que el temps no ha passat. Un tema directe, sense ornaments innecessaris capaç de transportar-nos als primers anys de la banda, a través d'un Power Metall de manual. Amb The Wind, the Rain and the Moon, la banda s'apropa al Metall Simfònic. Una balada càlida, plena de matisos i d'emotivitat. L'àlbum el tanca Tales of a Hero 's Fate, una composició de 10 minuts de durada, on Rhapsody Of Fire es mostra tal com és. Un tema complex, d'arranjaments orquestrals de caràcter èpic, ple d'intensitat i energia, que, com a colofó ​​final, compta amb la veu del mort Christopher Lee.

Rhapsody Of Fire ens porta amb The Eighth Mountain un disc complex capaç de mostrar poc del que realment és Rhapsody, sense perdre res de la seva identitat. Un àlbum de Heavy Metal Clàssic, marcat pel Power Metall que els va fer famosos, i carregat de virtuosisme i detalls que enriqueixen sens dubte, tota la composició. Un disc d'escolta obligada per als seus fans, així com per a tots els seguidors de l'Heavy Metall de gran qualitat.

ZorroLoko
08/04/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.