SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Stained Blood - Nyctosphere (2019)

Stained Blood - Nyctosphere
Stained Blood logo
España

Nyctosphere

Black / Death Metal
Blood Fire Death
2019


Temes

1. Avfall.
2. Century To Suffer.
3. The Lightless Walk.
4. Shrines Of Loss.
5. Winterflesh.
6. Drowned.

Formació

Veu: Narcís Boter
Guitarra: Miquel Pedragosa
Guitarra: David Rodríguez
Bateria: Salvador d’Horta
Baix: Raul Urios

Crítica

La banda catalana de Death / Black Metal Stained Blood ens presenta el seu tercer treball discogràfic. Un àlbum titulat Nyctosphere, capaç de destil·lar aquesta formació. La incorporació de Narcís Boter a les veus i de David Rodríguez a la guitarra ha suposat un salt qualitatiu en la banda, aspecte evident en cada tall d'aquest disc.

Aquest treball discogràfic suposa un pas des del death metal cap al black metall underground, característic en les múltiples atmosferes agòniques que aquesta banda és capaç de construir, cosa que combinat amb la rapidesa dels seus temes i l'extrem de la seva proposta, fan d'aquest disc una peça clau, d'escolta obligada, si t'agrada aquest gènere.

Sis temes de so cru i agònic, marcat pel dinamisme i l'agressivitat com el tema que obre el disc. Avfall, és un tall decadent de marcada atmosfera, densa i fosca, on l'obscurantisme està més present que mai. Els blastbeats percuden els timpans sense cap tipus de compassió, mentre les guitarres cruixen de manera desmesurada. Espectacular el treball d'una banda capaç de fer saltar pels aires el so establert i deixar-se portar per aquest espiral de cruesa i distorsió. El segueix Century Suffer, instant on les veus estripen sense compassió a cada segon. Una mostra de Death / Black Metal directe i sense artificis, on la base rítmica colpeja de manera desmesurada. En la meva opinió, el millor tall de tot aquest disc.

Amb The Lightless Walk, arribem a la meitat d'aquest treball. Un tema atmosfèric, on la influència del Black Metall està més present que mai. Els canvis de ritme i estructura marquen la identitat d'aquest tema que no defraudarà als veritables seguidors del Black Metal. El segueix Shrines Of Loss, tot un homenatge al millor del Death / Black Metal underground. La gola de Narcís Boter trasllada tota la foscor necessària per a un tema dens i profund de riffs hipnòtics i decadents de la mà de Miquel Pedragosa i David Rodríguez.

Winterflesh és tota una mostra de velocitat i contundència, que a més compta amb una excel·lent producció que posa en valor la qualitat d'aquesta banda de metall extrem. El tall que tanca el disc, es titula Drowned, una cançó de més de 10 minuts de durada, de veritable Death Metal ple de referències al Black més consolidat. Un tema marcat per l'actitud i els canvis d'estructura, del millor del disc.

Stained Blood ha aconseguit fer un pas més en la seva carrera, han tractat d'evolucionar sobre la seva proposta inicial trobant el seu camí en el Black Metall, una mostra sòlida i contundent, amb una qualitat excel·lent. Com a aspecte negatiu ressaltar el breu del disc, deixa amb ganes d'escoltar molt més.

ZorroLoko
12/04/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.