SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Cains Dinasty - Eva (2018)

Cains Dinasty - Eva
Cains Dinasty logo
España

Eva

Metal
Autoproducido
2018


Temes

1. Darkness Call
2. While Sleeping
3. Cain’s Dynasty
4. Fire and Faith
5. Two Seconds to Forget the Pain
6. The Shadow of the King
7. The Witch of Blood and Lust
8. Towards Loneliness
9. A Man Asking the Universe
10. Regression

Formació

Veu: Rubén Picazo
Baix: Raúl Alberto Canales
Bateria: Benansio Thrash
Guitarra: Alejandro Ramírez
Guitarra: Joaquin Leal

Crítica

Reconec que tenia moltes ganes de descobrir un nou àlbum d'Heavy Metall de qualitat, sense més. No demanava tant, i no obstant això, m'estava resultant dificultós trobar una nova banda, almenys desconeguda per a mi, que em fes al·lucinar amb un disc de Metall en condicions. Perquè malgrat el que es digui, el Heavy Metal aquesta més viu que mai, i no em crec la fal·laç frase feta que diu allò de "Rock is dead". I és precisament això, aquesta sensació de sorpresa la que m'ha suposat la primera escolta del nou treball dels alacantins Cain 's Dinasty. Un àlbum fresc, i carregat de tècnica i actitud, en el que és ja el seu quart àlbum d'estudi. Treball que porta per títol Eva.

L'àlbum l'obre Darkness Call, un tema on les guitarres funcionen de manera superba, acompanyat per una base rítmica capaç de mantenir la tensió a través d'una cançó marcada per les reminiscències a grans formacions clàssiques com Judes Priest. Un tema de bon Metall, amb certs matisos de Power Metall, que ens recorda a bandes com Helloween o Gamma Ray. Un tema espectacular, de gran so i producció, capaç de demostrar el gran nivell artístic d'aquesta formació. I això, és només el primer tall del disc. El segueix While Sleeping on la banda segueix apostant per aquest Heavy Metal proper al Power Metall, marcat per les guitarres plenes de presència. Aspecte que es repetirà al llarg d'aquest treball. Un disc caracteritzat per grans solos de guitarra i harmonies vocals de gran qualitat.

Cain 's Dynasty és el tercer tema de l'àlbum, i cançó homònima de la banda. Un cop més, els alacantins poden presumir d'un so polit i una base rítmica pètria. Una cançó on les influències del Power Metall europeu estan més presents que mai. Del millor de l'àlbum. El segueix Fire and Faith, un tema amb un so proper al de bandes de la NWOBHM, amb un inici pausat, però que va endurint la seva estructura d'acord transcorren els segons.

Amb Two Seconds to Forget the Pain, cinquè tall de l'àlbum, ens arriba el moment tranquil de l'àlbum. Una mostra més de versatilitat musical d'aquesta formació que s'atreveix amb cançons més pausades, capaços de crear denses atmosferes sonores. Amb The Shadow of the King torna el so dens, carregat d'energia i influenciat pel Heavy Metal clàssic, sense cap tipus de complexos. Guitarres omplen de profunditat aquesta cançó a través d'una tècnica virtuosa i un excel·lent sentit de l'harmonia.

Seguint la identitat creada per la banda, una mica del que poden presumir de manera indubtable, escoltem The Witch of Blood and Lust. Un tema d'estructura densa, on la veu de Rubén Picazo és capaç de crear el context adequat per a aquesta cançó de gran nivell. Un tema que contrasta amb Towards Loneliness, una cançó pausada i complexa, on la banda demostra, un cop més, com la seva capacitat musical, està molt per sobre de la mitjana.

En A Man Asking the Universe les grans protagonistes són les guitarres d'Alejandro Ramírez i Joaquin Leal. Per fi, unes guitarres elèctriques capaços de deixar-te sense alè. Tancant el disc escoltem Regression, el punt final idoni per a un disc d'aquestes característiques.

Eva, el nou disc de Cain 's Dinasty suposa un pas en ferm en la carrera d'aquesta banda alacantina. Una mostra més de veritable Heavy Metal marcat per influències del Power Metall europea de gran qualitat en cadascuna de les seves composicions. Del millor que ha arribat a les meves orelles en molt de temps. Un disc molt recomanable d'escoltar.

ZorroLoko
06/05/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.