SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Black Seal - Black Seal (2018)

Black Seal - Black Seal
Black Seal logo
España

Black Seal

Heavy Metal
On Fire
2018


Temes

1. Intro
2. Black Seal
3. Faith
4. River Of No Return
5. War
6. Hail To The Bastards
7. Thousand Names
8. Coming Home
9. World Is Dead
10. Prelude To Destruction
11. Rage Of The Gods
12. Die

Formació

Veu: Daniel Maestro
Guitarra: Daniel Iranzo
Guitarra: Fernando Guzmán
Bateria: Jesús Marco
Baix: Juan Campayo

Crítica

La banda procedent de la ciutat de Saragossa, Black Seal, van publicar el passat 14 de maig el seu primer treball discogràfic de títol homònim, Black Seal. Un disc de veritable Heavy Metal de so honest i cru, marcat per un to dens i fosc i unes lletres apocalíptiques. Un disc que no defraudarà als seguidors dels riffs estripats i les bases rítmiques desmesurades.

Amb la Intro, Black Seal ens condueix per una pista sonora introspectiva, capaç d'introduir-nos a un univers musical propi. Després de la Intro, escoltem la pista homònima, tant de la banda, com del disc, Black Seal, tota una declaració d'intencions. Una cançó marcada per un ritme intens i enèrgic, on els riffs de guitarra crus s'obren pas sense miraments, combinant estructures dures amb altres passatges més melòdics. Una cançó marcada per l'actitud.

Amb Faith arribem al tercer tall d'aquest treball. Un tema que segueix l'estela marcada per la cançó anterior. Una secció instrumental d'execució supèrbia, on la rudesa de la seva base rítmica marca un tempo accelerat d'autèntic Heavy Metal clàssic. El segueix River Of No Return, moment on el protagonisme, de manera indubtable recau en el treball vocal de Daniel Mestre. Un vocalista versàtil de gran projecció vocal. Una de les grans senyals d'identitat d'aquest tall, així com d'aquest àlbum.

Amb War arribem a un dels millors instants d'aquest àlbum. Un tall sòlid, de so pesat on destaquen les guitarres de Daniel Iranzo i Fernando Guzmán. Un dels temes més equilibrats del disc, sens dubte, on cada peça sembla rendir-se per complet a la cançó. En Hail To The Bastards tornem a escoltar la ferma proposta de Black Seal, una secció instrumental que desborda energia, capaç d'articular el millor del Heavy Metal amb un so propi.

En Thousand Names i Coming Home la proposta segueix sent ferma, apostant per la proposta que fins ara han caracteritzat aquest àlbum. World Is Dead és el novè tall de l'àlbum, probablement el millor exponent de l'Heavy Metall de tot aquest àlbum. Tot un torrent d'energia desbordada que cristal·litza en una cançó salvatge que no defraudés en directe.

Prelude To Destruction és un breu hiat en el disc, un passatge instrumental que ens dóna treva fins a arribar Rage Of The Gods, un altre tema salvatge, i és que sembla que Black Seal ha deixat el millor per al final d'aquest treball. Un àlbum honest i marcat per l'actitud que finalitza amb Die, un tema que recopila tota l'essència de la banda.

Black Seal demostra amb aquest treball ser una banda amb molta personalitat i actitud de sobres per fer-se un lloc en el panorama de l'Heavy Rock estatal, cosa que es manifesta en cada un dels talls d'aquest treball d'escolta obligada per a tot aquell que es consideri seguidor del millor Heavy Metal.

ZorroLoko
01/08/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.