SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Dais - Renovatio (2019)

Dais - Renovatio
Dais logo
España

Renovatio

Hard Rock / Heavy Metal
The Fish Factory
2019


Temes

• Intro
• Nunca te olvides
• Imposible no mirar atrás
• Revolucionas mi pensar
• El Secreto
• Caballeros del Mundo
• Cristales Rotos
• Sombras al Anochecer
• Brillaras en la oscuridad
• Tiempo de esperanza
• Dont stir up my mind
• Outro

Formació

Veu: Isabel Baños
Guitarres i cors: David García

Crítica

La banda barcelonina Dais ens presenta amb Renovatio el seu quart treball discogràfic. Un àlbum marcat per un característic Power Metall cantat en castellà i ple d'influències de l'Heavy Metal més clàssic.

Doneu ens regala 47 minuts intensos i enèrgics, que demostren un pas ferm en la carrera d'aquesta banda formada per tan sols dos membres.

Després d'una Intro instrumental que presagia un àlbum carregat de epicidad escoltem “Nunca te olvides”. Un tema de base rítmica intensa i marcada pel doble bombo i un so característic, acompanya a unes guitarres afilades de riff sòlid que ens recorda el so clàssic de bandes com Barón Rojo. El segueix "Imposible" no mirar enrere, cançó que posseeix el millor riff de guitarra de tot el disc, i que ens recorda a Judes Priest.

Amb "Revolucionas mi pensar", Dais no aporta el mig temps de rigor, amb una balada que s'allunya de el so de l'Power Metall clàssic amb elements de l'Metall Simfònic, per apropar-se més a el so Hard Rock de la dècada dels 80. El segueix “El Secreto”, tema que ha servit de single de presentació de l'àlbum i que resumeix completament el so de la banda. Una cançó intensa de lletra treballada i carregada de simbolisme.

A “Caballeros del mundo”, Dais ens porta una balada amb elements acústics. Una cançó càlida que a través dels seus canvis de ritme sap jugar amb la intensitat. El segueix “Cristales Rotos", un tall de Hard Rock de la vella escola. Llena actitud i xuleria, Dais ens porta un tema de veritable rock marcada per una veu plena de personalitat i unes guitarres afilades. En Ombres a l'Vespre repeteix la fórmula que hem pogut escoltar al llarg d'aquest treball. Una veu intensa inunda de personalitat una cançó crua.

"Brillarás en la oscuridad”, és el novè tall d'aquest treball. Una balada que sona a les millors balades de l'Heavy Metal cantat en castellà de la talla d'Obús, o els ja esmentats Barón Rojo. El segueix “Tiempos “de Esperanza, moment on sembla baixar el nivell, una cançó de so clàssic però que encaixa com un guant en l'àlbum.

Tancant el disc, i abans d'escoltar el Outro, la banda ens ofereix "Do not stir up my mind." Versió en anglès de la cançó "Revolucionas mi pensar".

Doneu ens presenta amb Renovatio un disc de Heavy Metal clàssic ple de referències a l'Hard Rock espanyol i a l'Power Metall. Un disc que no s'avorrirà als seguidors d'aquest estil.

ZorroLoko
10/12/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.