SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Lyra Mortem - Contra el viento y el destino (2019)

Lyra Mortem - Contra el viento y el destino
Lyra Mortem logo
España

Contra el viento y el destino

Heavy Metal
The Fish Factory
2019


Temes

1. 90ºN – 42ºS
2. Sirenas
3. La sombra del caos
4. De entre cenizas
5. No me despiertes
6. Resiliencia
7. Durmiendo en una espiral
8. Sheliak
9. Con el alma muerta
10. El reloj de arena

Formació

Guitarra Rítmica: JM Hervás
Bateria: Toni Conte
Veu: Sergio Bermúdez
Baix: Carlos Cruz
Guitarra Solista: Carlos Fernández

Crítica

Lyra Mortem, amb el seu nou treball "Contra el vent i el destí", sota "The Fish Factory".

Aquesta banda es compon de JM Hervás i Carlos Fernández a les guitarres. Carlos Cruz a l'baix. Antonio Conte a la bateria i Sergio Bermúdez a la veu.

Començo donant un moment a la portada (us la adjunt per obrir boca) i a cada detall de l'llibret i l'interior (això us toca descobrir-).
Es nota el mim amb el qual està tot preparat.

Lyra Mortem, llança el seu primer treball amb molta delicadesa. A poc a poc, amb calma i amb cor. (I dono fe d'això perquè els amics d'alguns dels components, hem apretat i intentat treure'ls informació en diverses ocasions ... i aquí ho deixo jajaja)
Tenen un anyet de vida com a tal, però tots ells vénen altres bandes o projectes i crec, que amb una idea molt clara per a cada un d'ells. Començar des de zero i destil·lar l'essència de l'heavy més pur i natural.
Se'ls nota influències d'Iron Maiden, aires de Judes o Mur (en diversos passatges) i esquinçats al Pantera. A la fi i al el cap han estat grans referents de moltes de les nostres vides, així que, perquè no deixar que ens inspirin!

En aquest treball han creat una germanor entre ells i grans col·laboradors, com Eric Moya (Deldrac), Héctor Llauradó (Timeless), Luis Martín i Javi Giano (Cyan Bloodbane), Silver (ex Mur), Javier Canseco i Tony Robledillo (Sota Pressió ), Miguel Charneco (Emperatiz) i la preciosa veu de Judit Conte, que intervenen en diversos temes, donant un punt extra de riquesa a aquest àlbum.

Qué trobem?
Un total de deu temes. Cada un d'ells, amb la seva pròpia personalitat. Amb el seu costat més agressiu i carícies a cordes. Sols i riffs preciosos i treballats. Una contundete bateria, que pren ales i aquesta veu que arriba aguts i esquinçats extraordinaris de Sergio.

Tots els temes, arriben i transmeten. Els escoltes un cop i us asseguro que es repeteix amb gust, una segona i una tercera per no perdre detall o nota.
Però vull destacar tres i declarar-me fan absoluta d'un quart tema.
Destaco "Sirenas", amb la dolça veu de Judit i aquest joc melòdic. "Resiliencia" per ser heavy i sonar a heavy pels quatre costats, "El reloj de arena", per ser la melodia perfecta i sentida, per acabar un treball de canya i més canya.
¿Fan? "Con el alma muerta". Preciosa, subtil, especial i de les que et transfereixen un missatge etern. (Descobriu-).

Afegeixo un comentari propi, "Li podries demanar tots els senyals a l'Univers, però a la fi, nosaltres veurem el que vulguem veure, quan estiguem a punt per veure-ho" i que vull dir amb aquesta cita! Doncs que com és d'esperar, mai agrada tot a tots per igual, però Lyra Mortem, mereixen un punt d'atenció a seguir i conèixer. Per la seva experiència, per les seves ganes i pel gran treball que han creat.
Comencen aquest proper 2020, amb un concert de presentació i els seguiran altres dates i escenaris.
No perdeu l'oportunitat de conèixer-los.

Kont
12/12/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.