SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Majestica - Above the sky (2019)

Majestica - Above the sky
Majestica logo
Suecia

Above the sky

Power Metal
Nuclear Blast
2019


Temes

1. Above The Sky
2. Rising Tide
3. The Rat Pack
4. Mötley True
5. The Way To Redemption
6. Night Call Girl
7. Future Land
8. The Legend
9. Father Time (Where Are You Now)
10. Alliance Forever

Formació

Guitarra, veu, teclats: Tommy Johannson
Guitarra i cors: Alexander Oriz
Baix: Chris David
Bateria: Daniel Sjogren

Crítica

Majestica és un projecte de gran qualitat i transcendència, i si no, a el temps. I és que de la banda sueca Reinxeed i relacionat amb els grans Sabaton neix Majestica. Una banda de Power Metall hereva de el so de la vella escola, marcat per una producció supèrbia capaç de posar en valor a cada un dels integrants d'aquesta banda. So clàssic amb tocs orquestrals que no defraudessin a cap seguidor de l'gènere.

L'àlbum l'arrenca "Above the sky", cançó que dóna títol a l'àlbum. Des del primer moment, ja ens sorprèn l'espectacular so d'aquest treball. I és que Chris David realitza una excel·lent introducció a el tema amb un tapping de baix. I després d'això, un veloç power metall melòdic que sona com les grans bandes de la dècada dels 80. El treball de Tommy no deixa lloc al dubte, i el mestre de cerimònies d'una banda marcada per grans músics. El segon tema es titula "Rising tide" on Majestica, sense cap tipus de complex, trepitja l'accelerador en una cançó marcada per la melodia on el protagonisme recau en la tasca dels teclats i unes guitarres agressives plenes d'actitud.

"The Rat Pack" és el tema tall d'aquest disc. Al escoltem un teclat capaç d'omplir de presència un tall de gran complexitat. El treball de les guitarres i els teclats és excel·lent i resumeix la veritable essència de l'autèntic Power Metall. El segueix "Motley True" un mig temps, on el treball vocal és superb. El tema més llarg del disc, serveix per posar en valor a Tommy Johannson com a teclista i vocalista. El treball en els cors és digne de menció per a una cançó que sembla haver estat composta per al directe.

Amb "The Way to redemption" arribem a la meitat del disc. Un altre gran tema marcat per la velocitat i la melodia, de so rude i una gran lletra. Un valor afegit per a un disc d'aquestes característiques. Amb "Night Call Girl" escoltem un tall adaptat per a tots els públics. Una cançó que sona a AOR i a radiofórmula, i que personalment, i sense ser un bon tema, no m'acaba de convèncer.

El sisè tema de l'àlbum es titula "Future Land". Una cançó de base rítmica intensa que posa en valor a una bateria i un baix elèctric molt enèrgics, acompanyats per uns tornades enganxoses i melòdics que ens recorda a bandes Helloween. El segueix "The Legend", cançó que ens recorda Europe. Una cançó una mica més fosca que les escoltades fins al moment, però que torna a destacar per la gran qualitat de les seves harmonies vocals.

Amb "Father time (Where Are you Now)" una cançó que comença de manera equilibrada, a manera de Power Ballad per progressivament esdevenir una cançó marcada per la velocitat construïda a través d'un poderós riff de guitarra i un salvatge doble bombo. Del millor d'aquest disc. L'àlbum el tanca "Alliance Forever" moment on el baix torna a mostrar tota la seva capacitat musical. Una cançó supèrbia que tanca el disc de la millor manera possible.

Majestica ens presenta amb Above the sky un disc complex de so honest, capaç de recopilar el millor de el so de l'Power i Speed ​​Metall de la dècada dels 80 mantenint un so fresc i actual. Un disc de gran qualitat que, sens dubte, manté el llegat de grans bandes europees. Un disc que no t'has de perdre.

ZorroLoko
01/04/2020

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.