SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Magic Kingdom - Metalmighty (2019)

Magic Kingdom - Metalmighty
Magic Kingdom logo
Bélgica

Metalmighty

Progressive Symphonic Metal
7hard
2019


Temes

1. Unleash the Dragon
2. Wizards and Witches
3. In the Den of the Mountain Trolls
4. Fear my Fury
5. Rise from the Ashes, Demon
6. Metalmighty
7. So Fragile
8. Temple of No Gods
9. Just a Good Man
10. Dark Night, Dark Thoughts
11. King Without a Crown

Formació

Guitarra: Dushan Petrossi
Baix: Vassili Moltchanov
Veu: Michael Vescera
Bateria: Michael Brush

Crítica

Magic Kingdom són una banda de Power Metal de Bèlgica formada l'any 1998 pel guitarrista Dushna Petrossi i el baixista Vassili Moltchanov.

Són el prototip de grup europeu de Power Metal amb bones melodies, cors enganxosos, una poderosa base rítmica, unes guitarres rapidíssimes i temàtica fantàstica. Què més es pot demanar?

A més si a aquests factors, sumem una veu que està a l'altura, ja tenim la combinació perfecta.

I és que aquesta banda veterana, amb més de 20 anys de carrera i 5 discos a l'esquena, han patit un continu canvi de membres, són el guitarrista Dushan Petrossi i el baixista Vasili Molchanov, els únics membres fundadors que queden.

Completen actualment Magic Kingdom el bateria Michael Brush i el vocalista Michael Vescera que s'estrena en aquest "MetAlmighty".

El nord-americà Vescera va començar la seva carrera musical l'any 1982 amb Obsession, una banda de Us Power Metal, va fer el salt a la fama amb el grup de hard rock Loudness i es va consagrar acompanyant a Yngwie Malmsteen entre els anys 1993 i 1996.

Així doncs estem davant d'uns virtuosos on destaquen les melodies Power Metal amb tocs neoclàssics, que sumat a lletres mitològiques i de fantasia creant l'atmosfera ideal per a qualsevol amant del gènere.

El disc comença amb el tema més llard d'aquest MetAlmighty. Gairebé 9 minuts d'"Unleash the Dragon", on des del principi mostres la seva qualitat i carisma. Bona tornada, bons riffs de guitarra, que potser no aporten res nou al gènere però ens diuen que són, o que haurien de ser un dels seus màxims exponents.

Així doncs ens trobem amb un treball que recorda en molts moments a Rhapsody, a Blind Guardian i als millors moments d'Stratovarius.

Segueixen amb un altre tema de Power pur i dur "Wizard and Witches". Amb un potent riff de guitarra, una melodia èpica i tornades 100% corejables on ens recorden que estem davant d'un grup que de seguir així, encara té molt de camí per recórrer.

"In the Den of the Mountain Trolls" segueix el camí marcat per les anteriors cançons però baixant el ritme i sense perdre per un moment l'epicitat ens trobem davant d'un semi balada amb tocs de música medieval i folk que tant agrada als amants del gènere.

Amb "Fear my Fury" torna la velocitat i les guitarres esmolades que segueixen en "Rise From the Ashes Demon" on Dushan Petrossi ens mostra tot el seu arsenal. Una cançó feta pel lluïment personal del líder del projecte.

A "MetAlmighty" trobem por Heavy Metal, amb la melodia a primera línia. Velocitat, una potent base rítmica i una vegada més la veu de Michael Vescera que demostra ser el complement perfecte per a la banda.

"So Fragile" torna a l'èpica neoclàssica i amb una tornada d'aquells que s'enganxen Petrossi torna a mostrar la seva qualitat com a guitarrista emulant al gran Yngwie Malmsteen amb uns solos d'aquells que et torcen els dits quan els intentes reproduir.

Amb "Temple of God" comencem a arribar al final del disc. Repeteixo, que ningú intenti trobar cap sorporesa. Això és Power Metal pur. Està gairebé tot inventat, però és que els belgues ho fan molt bé, i ens és igual que les cançons segueixin totes el mateix patró de riff supersònic, melodia èpica, base rítmica potent i tornada enganxosa.

"Just a Good Man" és el tema lent de l'àlbum Amb tocs de folk medieval, és el moment de pausa per encara ara sí la recta final del disc que amb "Dark Night, Dark Throughts" ens torna a mostrar la qualitat de Dushan Petrossi a la guitarra, demostrant que són molts anys amb l'instrument, que s'agrada i que vol que ho veiem. És una cançó feta sense més pel seu lluïment personal. I què hi ha de dolent?

Tanca el disc "King Whitout a Crown" que torna al folk amb tocs medievals i on la guitarra virtuosa torna a ser la protagonista. Res de nou. Un tema correcte per tancar aquest disc de la banda Belga que segueix el camí marcat pel seu anterior disc titulat "Savage Reuiem" i que ha trobat amb la veu de Michael Vescera l'encaix perfecte.

Esperem que no sigui vocalista d'un sol àlbum i puguem escoltar-lo en molts altres treballs de Magic Kingdom. La banda, el gènere i els fans ho agrairan.

Xavi Gorro
08/04/2020

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.