SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

SDI + Toxikull Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Sylvania Sir Lauren's (Oviedo)

Zenobia + Knights of Blood X (Sevilla)

Zenobia Porta Caeli (Valladolid)

Zenobia Porta Caeli (Valladolid)

Sylvania + Embersland Razzmatazz 3 (Barcelona)

Zenobia + Knights of Blood Azkena (Bilbao)

Iron Savior + Airborn Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Easy Rider TBA (Donosti)

Artillery + Reaktion TBA (Barcelona)

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

Zenobia Garaje Beat Club (Murcia)

Ross the Boss + Asomvel + Dark Embrace Caracol (Madrid)

Rebellion Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Praying Mantis Groove (Portugalete)

Jorge Salán X (Sevilla)

Herejía - La Quinta Herejia (2019)

Herejía - La Quinta Herejia
Herejía logo
España

La Quinta Herejia

Heavy Metal
Duque Music
2019


Temes

• Pangea
• Quinta Herejía
• Hasta Morir (Para Siempre)
• Tu Nombre
• Soy Como Soy
• Libre
• Ahora Yo
• Resurrección
• El Viaje Más Largo (Ítaca)
• Te Quiere Atrapar

Formació

Veu: Kike “Rizos”
Guitarra: Borja
Guitarra: Rubén:
Baix: Antonio “Turu”
Bateria: Johnny

Crítica

La Quinta herejía és el segon àlbum dels càntabres Herejía. Una banda que es va posar en boca de tots, allà per l'any 2016 amb l'àlbum titulat Despierta. Un àlbum que feia presagiar un gran futur per a aquesta banda de Heavy Metal clàssic amb grans influències de la NWOBHM. Amb el seu segon disc, titulat La Quinta Herejía, els càntabres demostren com, seguint la trajectòria de grans bandes de caràcter internacional, la seva carrera no fa més que pujar com l'escuma.

L'àlbum arrenca amb una intro, de títol Pangea lleugerament pausada, però amb un so característic ple d'actitud i caràcter que ens acosta fins a "Quinta Herejía", cançó que dóna títol a l'àlbum, i que des del primer segon queda més que evident el protagonisme d'unes guitarres salvatges hereves de l'Heavy Metal més clàssic, cosa que agrairan els seguidors de l'gènere, que no es veuran defraudats en cap moment. Des de la primera escolta, podem comprovar com la producció està més que cuidada, cosa que s'afegeix a el disc més qualitat, si és possible.

"Hasta Morir (Para Siempre)", és el tercer tall d'aquest àlbum, cançó que homenatja el Heavy Metal com una declaració d'intencions, com una forma de vida. Una base rítmica de gran pegada i una harmonia vocal digna de menció. El segueix teu nom, instant on Heretgia trepitja l'accelerador sense cap tipus de compassió, i s'acosta a l'Power Metall, gènere que ja van explorar en el seu anterior àlbum. Un tema on les guitarres i el seu virtuosisme és el veritable protagonista, una cosa que podem veure en “Soy Como Soy”.

Amb "Libre", la banda càntabra destil·la un so clàssic. Una melodia inspirada per grans bandes de Heavy Metal cantat en castellà de l'altura d'Avalanch, o els mítics Ángeles del Infierno. Una cançó creada per a ser defensada en cadascun dels seus directes. Tornades enganxoses i una lletra acurada, fa d'aquesta cançó, un tema per al record. A "Ahora yo", vam escoltar una Power Ballad de manual. Una cançó càlida, que, sens dubte, fa més atraient aquest àlbum. A "Resurrección", vuitè tall d'aquest disc, escoltem un dels millors moments que ens ha donat Herejía. Un tema potent, de gran producció i ple de grans harmonies. Una mostra clara de la qualitat d'una banda que aposta pel so clàssic de l'Heavy Metall heretat de la NWOBHM sense cap tipus de complexos.

"El viaje más largo" (Ítaca)" ens submergeix en una atmosfera marina que atorga un ambient èpic en la creació. En aquesta ocasió, els cors t'atrapen a través d'una perfecta harmonia vocal, detalls que demostren sens dubte, que estem davant d'una d'aquestes bandes que té cura a la perfecció cadascun dels seus detalls. L'àlbum el tanca "Te quiere atrapar", on tornen a apostar pel Heavy Metal més clàssic, aquest Metall de riffs crus i molta molta actitud, deixen clar que aquest és el gènere on més còmodes es mouen. Heretgia aposta pel so clàssic, per tornar als '80 de segle passat i seguir estenent aquest heavy metal que viu aliè a les modes. Això és Herejía.

La banda Herejía ens porten amb el seu segon àlbum, un disc de so perfecte i producció cuidada fins al més mínim detall. Un àlbum honest i directe, idoni per als amants de la bona Heavy Metal. Un treball de gran qualitat d'una banda que segur, tenen moltes sorpreses que oferir-nos.

ZorroLoko
18/05/2020

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.