SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Lethargus - Origen (2019)

Lethargus - Origen
Lethargus logo
España

Origen

Melodic Metal
Autoproducido
2019


Temes

1. Despertar
2. Última Voluntad
3. Alas de Mimbre
4. Triste Mortal
5. Corazón Delator
6. Perdido
7. Letargo
8. Sin Perdón

Formació

Baix: Sergio Martínez
Bateria : Ezequiel Marimón
Guitarra: Juanjo Alcaraz
Guitarra: Miguel Bueno
Teclats: Elena Alonso
Veu: Alfonso de Lope

Crítica

Fa poc arribo a les meves mans Origen l'àlbum debut dels madrilenys Lethargus. Una formació de Power Metall nascuda al març de 2018, amb músics virtuosos que entre els seus èxits poden presumir d'haver format part de bandes com Phoenix Rising o Third Dim3nsion, construint un so propi marcat per l'energia i l'actitud.

L'àlbum l'obre "Despertar", una intro pausada i plena d'harmonia que ens endinsa en un univers perdut carregat de matisos, melodia que ens acosta fins a "Última voluntad", una veritable declaració d'intencions a través d'una cançó enèrgica que ve a dir-nos que els madrilenys han vingut per quedar-se. El patró rítmic és al·lucinant., Una mostra real de virtuosisme a l'servei d'una melodia que juga entre les veus netes i les veus guturals.

El tercer tall de l'àlbum es titula "Ales de Mimbre", moment on les guitarres protagonitzen la melodia d'una cançó plena d'energia i força, segon després segon. La lletra és un altre dels punts forts d'aquesta cançó, cosa que, combinat amb el treball d'Elena Alonso als teclats, construeix una atmosfera màgica de gran qualitat.

Amb "Triste Mortal" lleguem a la cambra tema del disc. De nou, els teclats, protagonitzen tot el passatge melòdic d'aquest tall. Sens dubte, és una de les millors cançons de tot aquest treball. Una cançó equilibrada, i marcada per l'actitud i el virtuosisme d'uns músics bregats. La base rítmica és demolidora, un veritable arsenal sonor que sap molt bé quin és el seu paper en la melodia, i ho compleix a la perfecció.

A "Corazón Delator", la tasca d'Ezequiel Marimón com a bateria és superb. Un animal sobre els pegats capaç d'aportar a la cançó ritme, contundència i enganxada. Un tema destinat a ser reinterpretat en directe. Una cançó que compta amb tots els elements necessaris perquè romangui en la teva memòria durant molt de temps. El segueix "Perdido", i seguint amb el que s'ha dit sobre a l'anterior tema, tornem a escoltar una cançó de directe, d'escenari. Una estructura sòlida, un teclat excel·lent i un baix elèctric capaç de marcar el tempo amb una precisió fèrria. Un disc que va guanyant conforme avancen els temes.

Amb "Letargo" escoltem una cançó instrumental que recorda a la melodia inicial del disc. Una petita transició musical cap "Sense Perdó", tall que tanca aquest àlbum. De nou, una cançó enèrgica, i contundent amb guitarres afilades i una veu equilibrada, acompanyada d'uns cors perfectes. El fermall perfecte per a un disc de gran calibre.

Lethargus ens presenta amb Origen un disc amb majúscules. Un disc equilibrat i ple d'actitud i energia, executat per un conjunt de músics virtuosos que no són gens nous en això. Un disc molt recomanable.

ZorroLoko
16/06/2020

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.