SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Hongo - Live to Ruin (2020)

Hongo - Live to Ruin
Hongo logo
España

Live to Ruin

Nu Metal / Metalcore
Autoproducido
2020


Temes

1. Desiertos de cenizas
2. Silencio roto
3. Nuestras manos manchadas
4. Réquiem
5. Contemplando nuestra decadencia
6. Respirando odio
7. Flechas de fuego

Formació

Guitarra i veu: David
Guitarra: Ernesto
Baix: Villakampa
Bateria: Iván

Crítica

La banda de Crust Punk i Sludge Metall Hongo, ens va portar l'abril passat un treball en viu viu titulat Live To Ruin. Un títol, i una portada en clar homenatge a The Ramones. Un àlbum en directe de poc més de 40 minuts de durada, on David, Ernesto, Villakampa i Iván, esbudellen set talls plens de distorsió i sons guturals. Metall extrem underground, amb tones d'actitud i ràbia.

Desiertos de cenizas arrenca de manera accelerada, i serà el més ràpid que sentirem a Iván al llarg d'aquest treball. Gairebé sis minuts de distorsió i una base rítmica taladrante a través de la qual David esquinça cadascuna de les seves paraules construint un mur de so taladrante fins a aconseguir la segona meitat d'aquest tema en el qual la banda sembla deslligar tota la ràbia continguda. El segueix Silencio roto. Cançó inèdita fins ara, l'únic tall d'aquest àlbum que no forma part de cap treball discogràfic de Hongo. En ell, i al llarg de 7 minuts de durada escoltem una cançó pesada de riff hipnòtic i una base rítmica sòlida que ens fa recordar a bandes com Down o Red Fang. Del millor d'aquest disc.

El tercer tall de l'àlbum es titula Nuestras manos manchadas, i en ell podem veure com la banda estreny l'accelerador sense cap tipus de compassió. A partir del minut 03:22 la banda construeix un interludi dens i fosc influenciat pel Stoner Sludge de bandes com Electric Wizard, per posteriorment deslligar de nou un huracà de distorsió i brams. Amb Réquiem la banda ens porta un tema que supera els 10 minuts de durada. Un tema ple d'harmònics a través d'una bateria pesada i unes guitarres decadents que semblen voler dibuixar un paisatge desolador de clares influències de l'Doom Metall més underground. És inevitable recordar a bandes com Corrosion of Conformity al llarg d'una cançó com aquesta on Hongo no dubta a exposar tota la seva agressivitat a través de les seves influències musicals. El final d'aquest tema és digne d'esment, molt recomanable per a amants de l'Sludge Metall.

Contemplant la nostra decadència és el cinquè tall d'aquest directe. Una cançó dinàmica, en comparació amb les anteriors, plena de subtils canvis en l'estructura que t'atrapa segon després segon. Una cançó enèrgica i intensa. Hongo presenta una proposta plena de personalitat i actitud demostrant com és possible plasmar de caràcter una discografia completa sense comptar amb massa elements. En Respirando odio la banda ens torna a atrapar en aquesta atmosfera decadent que només ells poden construir a força d'un riff de guitarra pesada i unes veus profundes de paraules intel·ligibles. Tancant aquest disc vam escoltar Flechas de fuego, el fermall final per aquest directe. Una cançó deslligada i plena de fúria i ràbia capaç de mostrar tota la capacitat d'una banda que va donar molt de què parlar.

Hongo ens porta en aquest treball gravat en viu un bon repàs a la seva discografia. Set talls n'han tingut prou per portar-nos la seva proposta basada en riffs agressius, veus guturals i atmosferes denses. Reconec que el Sludge Metall i el Crust Punk no són els meus gèneres musicals de capçalera, però reconec que Hongo ha realitzat un treball de gran qualitat, i en un univers distòpic on la indústria musical fos honesta i justa amb les noves bandes, Hongo estaria encapçalant festivals de caràcter internacional.

ZorroLoko
30/09/2020

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.