SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Unleash The Archers - Abyss (2020)

Unleash The Archers - Abyss
Unleash The Archers logo
Canadà

Abyss

Power / Death Metal
Napalm Records
2020


Temes

1. Waking Dream 03:45
2. Abyss 06:44
3. Through Stars 05:34
4. Legacy 05:26
5. Return to Me 05:34
6. Soulbound 03:54
7. Faster than Light 05:11
8. The Wind That Shapes the Land 08:36
9. Carry the Flame 04:42
10. Afterlife 07:30

Formació

Veu: Brittney Slayes
Guitarra, veus: Grant Truesdell
Guitarra:Andrew Kingsley
Bateria: Scott Buchanan

Crítica

Els canadecs Unleash The Archers han tret el seu cinquè disc, Abyss, seguint el camí iniciat per l'anterior Apex i la lluita entre el bé i el mal.

Ja fa molts anys que els de Vancouver han deixat de ser aquesta banda promesa que apuntava molt bones maneres i s'han convertit de la mà de Napalm Records en una de les bandes més en forma dins el Power Metall actual.

Després d'un treball tan bo com com el seu anterior Apex, és complicat d'igualar, però tampoc cal portar aquestes crítiques a el nivell de menysprear un treball depenent si iguala o no un altre dels seus treballs. Abyss és tot un gran disc i amb això en tenim prou.

Unleash The Archers segueix el camí de Apex en les composicions embarcats en el power metall amb abundància de teclats i aquesta influència fosca que tant els caracteritza, però sense fer-la tan present com en els seus inicis, per a mi, un plaer! Això sí, en aquest Abyss ens trobem amb més influències i talls més variats, senyal de maduresa.

El disc arrenca amb "Waking Dream", intro lenta i continguda marca de la casa que ens porta a a el tema que dóna títol al disc i un dels singles d'aquest. Amb una arrencada contingut, el tall es va accelerant fins a esdevenir veloç i potent, guitarres elèctriques i unes melodies amb la potència de veu de Brittney.

"Through The Stars" trenca l'inici del disc, influències heavy / rock més clàssiques s'apoderen d'aquest tall, que si bé va agafant caràcter a mesura que avança, un tall molt melòdic.

Reprenem la bretxa amb "Legacy" amb una entrada amb influències death a tot drap, que trenquen en un canvi brusc per ficar-nos en un tema molt variat, molt melòdic i veloç. De el mateix estil "Return To Em" mentiene l'essència fosca amb cors guturals.

"Soulbound", un dels millors talls de Abyss segueix al peu del canó amb aquest power de tints foscos, potent veloç i afilat amb cors guturals i amb una Brittney especialment brillant. És un dels trams més potents del disc, "Faster Than Light" si obviem el seu videoclip, és un gran tema digne de qualsevol banda centreeuropea dels noranta. Un fort xut de velocitat i energia desbocada!

"The Wind That Shapes The Land" comença com un petit coitus interruptus, lenta qual balada pastelosa, però res més lluny de la realitat, és un tall mig temps molt variat, ple de canvis de ritme i jugant com la temàtica del disc, lluitant entre la llum i la foscor.

A la recta final "Carry The Flame" recull el testimoni de l'tercer tall tornant a una cançó amb aires ochenteros i hardrockeros. Tranquil·litat, l'últim tall, "Afterlife" arriba carregat d'èpica, set minuts de llum / foscor amb molta dosi de death power, molt bon final per a Abyss.

Reconec que Unleash The Archers és una de les meves bandes favorites des del primer moment que les vaig escoltar, fa molts anys, molt abans que comencessin a ser coneguts. Segueixen al peu del canó, sense decebre, sempre evolucionant, mai decebent. Que Apex és difícil de superar? Que segueixin caient discos com Abyss, que no hi ha cap problema!

Gran disc que com de costum, apassionarà a tots els seguidors de l'power metall.

Sergi Arise "Hell"
07/01/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.