SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Terra Atlantica - Age of Steam (2020)

Terra Atlantica - Age of Steam
Terra Atlantica logo
Alemania

Age of Steam

Power Metal
Pride & Joy Music
2020


Temes

1. Rebirth 1815 01:30
2. Across the Sea of Time 04:30
3. Mermaids' Isle 04:38
4. Age of Steam 04:56
5. The Treachery of Mortheon 04:47
6. Forces of the Oceans, Unite! 05:25
7. Quest into the Sky 03:53
8. Believe in the Dawn 05:50
9. Gates of the Netherrealm 05:47
10. Rage of the Atlantic War 06:04
11. Until the Morning Sun Appears 08:06

Formació

Veu, guitarra: Tristan Harders
Guitarra: Fredrik Akkermann
Baix: Julian Prüfer
Bateria: Nico Hauschildt

Crítica

Des de terres germàniques ens arriba el segon treball de Terra Atlantica, Age Of Steam, una continuació del seu primer disc A City Onze Divine que segueix embrancat en un treball conceptual basat en la terra de l'Atlantida.

Terra Atlantica sota una estètica que bé podrien semblar Running Wild i una dosi més de metall pirata, s'endinsen en el món de l'power metall. I és que aquest disc es nota que està ple d'influències de dècades de power alemany, nòrdic i italià de què han begut els seus components. Amb aquest beuratge inspirador han tret un disc ben estructurat i que es fa molt amè, molt conegut, és com si obrissis un disc de Rhapsody, de Gamma Ray o Freedom Call i sabessis que vas a gaudir de l'escolta.

Amb això que estic dient? Doncs que sí, aquest és un altre disc més de power metall. Escolta .. que mai he escoltat a ningú queixar-se que una banda de death ha fet una altra vegada un disc pesat i pesat ... però amb el power tothom ho pot dir, que coses eh? Res de nou sota el sol, no, però és que no cal descobrir un món nou de sons, i que no ens hem d'enganyar, a hores d'ara, amb el trillat de tots els estils, només el progressius i els nous sons són capaços d'innovar, la resta només fan el que cal fer, bona música que ens faci gaudir.

Temes com el que dóna títol a la feina, "Age Of Steam", està clarament marcat per la influència de HammerFall, veloç, èpic i melòdic. "Force Of The Oceans, Unite!" amb una càrrega èpica descomunal que em recorda per moments a Turisas en els cors. "Quest Into The Sky" plena de fanfàrries, fantasia èpica en dosis extremes !!! Corts com "Rage Of The Atlantica War" o "Across The Sea Of Time" són altres dels talls més potents de l'dic.

Un disc que per poc que difrutes amb el power vas a degustar, però no esperis, res de nou perquè ja no cal inventar res, aquesta inventat i només cal posar-lo en dosis equilibrades per tenir una bona feina i Terra Atlantica ho han fet.

Molt bon disc per als fans de l'power!

Sergi Arise "Hell"
25/01/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.