SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Frozen Crown - Winterbane (2021)

Frozen Crown - Winterbane
Frozen Crown logo
Italia

Winterbane

Power Metal
Scarlet Records
2021


Temes

1. Embrace The Night
2. Towards The Sun
3. Far Beyond
4. The Lone Stranger
5. Crown Eternal
6. The Water Dancer
7. Angels In Disguise(feat. Federica Lanna)
8. Night Crawler (Judas Priest cover)
9. Tales Of The Forest
10. Blood On The Snow

Formació

Veu: Giada “Jade” Etro
Veu, guitarres i teclats: Federico Mondelli
Guitarres: Fabiola Bellomo
Baix: Francesco Zof
Bateria: Niso Tomasini

Crítica

Frozen Crown no són nous en això, ja des de 'The Fallen King' vam estar seguint-la pista. Una banda jove, però que ha sabut treure-li profit a el temps, fins al punt de poder confirmar sense cap marge d'error que estem davant d'una banda destinada a encapçalar grans festivals, quan el temps ho permeti. Frozen Crown són una d'aquestes bandes que, en una realitat distòpica marcada per l'honestedat en la indústria musical, tindrien, sense cap dubte, el seu lloc reconegut com a grans referents actuals de l'Power Metall.

El disc l'obre Embrace The Night, on una base rítmica funciona com una veritable piconadora impregnant cada segon i cada compàs d'un veritable halo d'energia i actitud. Giada "Jade" Etro malbarata actitud i tècnica mostrant una versatilitat fora del comú. A tot això, suma-li les guitarres esquinçades de Federico Mondelli i Fabiola Bellomo, capaços de posar tota la ràbia en un primer pla. El segueix Towards The Sun, una cançó que, sense perdre l'energia de tema anterior, posseeix una de les millors harmonies de tot aquest àlbum. Un tema melòdic, que t'hipnotitzarà des de la primera escolta.

Amb Far Beyond, tercer tall del disc, escoltem un tema clàssic de Power Metall Europeu, heretat de grans bandes com Helloween, Kamelot o Sonata Artica. A The Lone Stranger, la banda aposta per un so clàssic i pesat, sense perdre tota la melodia heretades de bandes com Firewind o Stratovarius. Una aposta valenta que converteix aquest tall en un els millors moments del disc.

Amb Crown Eternal escoltem el millor treball de Niso Tomasini, a la bateria. Un treball espectacular, capaç d'impregnar de ràbia i actitud una cançó marcada pels matisos, els canvis de veu que, de vegades, ens recorda a bandes com Nightwish. A The Water Dancer escoltem una cançó amb clares influències de l'Folk Metall. Una cançó alegre, plena de melodia amb uns solos de guitarra plens de tècnica i de passió, a el servei d'una melodia complexa.

Amb Angels In Disguise la banda compta amb la col·laboració de Federica Lanna, vocalista de bandes com Malefistum o Volturian. Una cançó curiosa, on les dues veus femenines articulen melodies enganxoses. El segueix el cover de Judes Priest, Night Crawler. Una versió que Frozen Crown ha sabut fer seva aportant el seu estil particular, marcat per les harmonies. Sincerament és una versió que, pel que fa a qualitat, es queda molt llunyana de l'original. Escollir una cançó de Judes Priest per versionarla sempre és una aposta arriscada, però tampoc defrauda.

Amb Tals Of The Forest escoltem tot un desplegament de piano, tota una demostració de la versatilitat musical d'aquesta banda. Gairebé dos minuts d'un tema instrumental on el piano és el protagonista absolut. Una cançó que fa de preludi per a Blood On The Snow, per a mi, el tema central d'aquesta obra. Gairebé nou minuts de pur Power Metal. Una cançó de gran calibre que posa en valor el treball d'aquesta banda.

Frozen Crown ens porta amb Winterbane una obra complexa i plena de matisos capaç de recuperar el veritable esperit de l'Power Metall Europeu. Un treball sense cap tipus de deixalla.

ZorroLoko
17/05/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.