SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Metalite - A Virtual World (2021)

Metalite - A Virtual World
Metalite logo
Suecia

A Virtual World

Modern Melodic Metal
AFM Records
2021


Temes

1. A Virtual World
2. Cloud Connected
3. Talisman
4. Beyond The Horizon
5. Peacekeepers
6. The Vampire Song
7. We’re Like The Fire
8. Artificial Intelligence
9. Alone
10. Running
11. Synchronized

Formació

Guitarres: Edwin Premberg
Baix: Robert Majd
Bateria: Lea Larsson
Guitarres: Robert Örnesved
Veu: Erica Ohlsson

Crítica

La banda sueca metalite segueix avançant cap a la consolidació d'una carrera molt prometedora. Dos anys després de la publicació de "Biomechanicals", un àlbum sòlid que no va defraudar a ningú, li arriba el torn a "A virtual World". El tercer treball discogràfic d'una banda de so sòlid i molta, molta actitud.

L'àlbum l'arrenca "A Virtual World", la cançó que dóna títol a aquest treball discogràfic. Una cançó directa i sense massa adorn, a través d'unes ràpides estrofes que serveixen de presentació de Érica Ohlsson com a vocalista. Una música plena de talent que ha sabut aportar la seva empremta personal a metalite. El segueix "Cloud Connected" un altre tema emmarcat en aquest univers post apocalíptic marcat pels teclats futuristes i les harmonies ben treballades. Una cançó de tornades enganxoses i grans melodies, que sense ser el millor del disc, promet ser un gran tema de directe.

Amb "Talisman" vam arribar a el tercer tall d'aquest àlbum. Moment on la banda sueca prem l'accelerador i omple la melodia de velocitat. Una cançó que augmenta la tensió d'un tema que, sense perdre la melodia, trasllada molta energia. El treball de la base rítmica de la banda, formada per Robert Majd i Lea Larsson, a el baix i la bateria, respectivament, es mostra com una unitat indivisible de pur Metall Melòdic. A "Beyond The Horizon" la banda una mica la velocitat del tema, centrant tota l'atenció en la gran tasca exercida per les guitarres. Cal, a més, destacar el gran treball de Érica com a vocalista d'una banda on les harmonies són el seu senyal d'identitat.

El cinquè tall d'aquest àlbum es titula "Peacekeepers". Una cançó enganxosa i directa directe, plena de melodia, una cosa que ja és característic d'aquesta banda. Una cançó de qualitat, però que no suposa tampoc cap novetat a el disc. Amb "The Vampire Song", passa totalment el contrari. A través d'un riff cru de guitarra, la banda ens porta una cançó directa, sense massa arranjaments. Una cançó capaç de mostrar-nos la versió més sòlida de metalite. Sens dubte, per a mi és el millor tema de tot aquest disc. Sembla que ens trobem en el millor moment de l'àlbum, perquè "We'RE Like The Fire" és un altre d'aquests moments que no defrauden a cap metall head. Una cançó amb tots els elements per passar a la història, gran poder vocal, guitarres pesades i una base rítmica d'infart. No es necessita molt més.

A "Artificial Intelligence" la banda sueca baixa el ritme per centrar-se en el seu punt fort, la melodia. De nou, la melodia és la principal protagonista d'aquest treball. El segueix "Alone", i com és habitual en un disc d'aquestes característiques, vam escoltar un mig temps on les veus teixeixen unes harmonies molt acurades.

Amb "Running" arribem a un altre gran tema. Una cançó amb molt de cos, capaç de transmetre molta energia i actitud, probablement la millor versió de metalite. L'àlbum el tanca "Synchronized", una cançó plena de teclats, harmonies i melodies enganxoses. Una tornada solgut ens mostra el costat més melòdic de metalite. Sincerament, no és el que esperava com fermall final d'aquest treball, tot i que reconec que no està gens malament.

Metalite ens porta amb aquest disc a una banda capaç de crear grans temes amb energia i actitud. Un treball marcat per les grans melodies i les tornades enganxoses, una qualitat que no totes les bandes posseeixen. Una altra cosa és que això, t'agradi més o menys.

ZorroLoko
03/06/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.