SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Burning Witches - The Witch of the North (2021)

Burning Witches - The Witch of the North
Burning Witches logo
Suiza

The Witch of the North

Heavy Metal
Nuclear Blast
2021


Temes

1. Winter´s Wrath
2. The Witch Of The North
3. Tainted Ritual
4. We Stand As One
5. Flight Of The Valkyries
6. The Circle Of Five
7. Lady Of The Woods
8. Thrall
9. Omen
10. Nine Worlds
11. For Eternity
12. Dragon´s Dream
13. Eternal Frost
14. Hall Of The Mountain King

Formació

Baix: Jeanine Grob
Bateria: Lala Frischknecht
Guitarra: Romana Kalkuhl
Veu: Laura Guldemond
Guitarra: Larissa Ernst

Crítica

Burning Witches és ara una d'aquelles bandes que realment m'impressiona. Cada vegada que escolto un disc seu, percebo aquesta honestedat a la feina. Una banda sòlida, de so directe que demostren disc rere disc el seu compromís amb el Heavy Metal. Una banda que no han parat en cap moment, i que demostren que cadascun dels seus treballs és un clar pas ferm cap endavant. Discos com Dance With The Devil, i l'EP Acoustic Sessions van marcar el començament d'una carrera marcada per l'èxit. Després de la marxa de Sonia Anubis, la banda va enfortir la seva formació amb Larissa Ernst, una aposta encertada, veient el resultat d'aquest “The Witch Of The North”, quart àlbum de la formació.

Després de la intro, titulada Winter´s Wrath, una cançó instrumental amb elements acústics, escoltem The Witch Of The North. Una cançó sòlida plena d'energia on la banda suïssa ens mostra tot el potencial que destil·la. Una clara aposta pel Heavy Metall tradicional, que, de moment, sembla no tenir límit. La base rítmica, protagonitzada per Jeanine Grob al baix i Lala Frischknecht, a la bateria, es mostra al llarg de tot aquest àlbum com una autèntica piconadora. El segon tall de l'àlbum es titula Tainted Ritual, riffs de guitarra frenètics que fa olor de directe. Un tema de Heavy Metal clàssic, amb clars elements heretats de grans del Power Metal Europeu com Helloween. Del millor de tot aquest disc, i de tota la seva discografia. Una cançó que sense aportar res de nou és capaç de demostrar la capacitat compositiva d'aquesta banda suïssa.

Amb We Stand As One, arribem al quart tall de l'àlbum. Un tempo mitjà que, sens dubte, crida l'atenció. Una cançó pausada que funciona de luxe en aquesta feina. Una peça plena de personalitat i qualitat. Amb estructures enganxoses i guitarres afilades que acompanyen el gran treball de Laura Guldemond a les veus. A Flight Of The Valkyries, la banda estreny l'accelerador i ens porta una cançó marcada pel ritme vertiginós. Un tempo accelerat acompanya una melodia plena de virtuosisme. El treball a les guitarres és impressionant, melodia i tècnica per a una cançó de gran altura.

The Circle Of Five és el sisè tall d'aquest àlbum. Una altra cançó influenciada pel Speed ​​Metal de la dècada dels 80 del segle passat. Una cançó frenètica, de gran qualitat, on la veu de Laura Guldemond demostra un gran poder i una sobrada presència. Amb Lady Of The Woods, ens arriba una mica de calma. Burning Witches torna a posar en valor les seves influències del Heavy Metal clàssic. Una cançó plena dharmonies i estructures complexes. Un altre gran tema, molt superior a la mitjana del que escoltem darrerament.
Amb Thrall, Burning Witches destil·la actitud i ràbia. Una cançó salvatge i desmesurada on les guitarres elèctriques dibuixen un panorama frenètic. Una producció superba posa en valor de les suisses en això de l'Heavy Metall. El segueix Omen, un tall de menys d?un minut de durada. Un passatge instrumental que ens introdueix a Nine Worlds, moment on escoltem un tema de Heavy Metal clàssic excel·lent on les influències de Judas Priest són evidents. Arribats a aquest punt podem confirmar sense cap dubte que, estem davant d'un disc sense cap tema fluix. La qualitat d'aquest àlbum és supèrbia.

Amb For Eternity, escoltem una tornada plena d'energia, que beu del Hard Rock més macarra. La cançó idònia perquè el seu vocalista, Laura, pugui demostrar el versàtil del seu registre vocal. El segueix Dragon´s Dream, on les suïsses, una vegada més deslliguen una energia incapaç de contenir. Un huracà de so desferma una cançó on les guitarres elèctriques pretenen esquinçar les teves orelles. Els cors aporten molta profunditat a una cançó que no us deixarà agafar aire ni un segon.

A Eternal Frost, escoltem un altre tema instrumental on la banda introdueix elements exòtics a la percussió construint un passatge cap a Hall Of The Mountain King, versió de la cançó original dels nord-americans Savatage. Amb aquesta versió de la mítica banda de Speed ​​Metal, les suïsses Burning Witches tanquen un àlbum marcat per la qualitat i l'energia. Un disc de gran projecció que mereix ser escoltat una vegada i una altra, sense cap mena de descans. Al meu entendre, el millor disc de l'any.

ZorroLoko
29/10/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.